Olipa hurja mopoilija valottomalla mopolla — poliisi pyytää havaintoja!

Viikonloppuna sattui tapaus, josta poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja. Poliisipartio havaitsi Vihdin Nummelassa, Meritiellä valottoman mopon perjantain ja lauantain välisenä yönä 2.9. klo 2.45.

Poliisi yritti pysäyttää tämän, mutta kuljettaja lähti pakenemaan. Kilvettömän ja valottoman mopon kuljettaja ajoi noin 100 kilometrin tuntinopeudella alueella, jonka rajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Poliisi luopui pakenevan seurannasta tilanteen vaarallisuuden vuoksi.

Mopo oli enduromallinen, katurenkailla varustettu niin sanottu ”supermoto”. Renkaiden kyljessä oli valkoista tekstiä ja katteet olivat valkoiset. Pakoputkiston äänenvaimennin oli musta ja se oli kiinnitetty mopon oikealle puolelle alas erittäin matalalle.

Kuljettajalla oli tumma Helly Hansenin takki, mustat verryttelyhousut, mustat kengät, joissa valkoiset raidat, valkoinen endurokypärä ja tumma reppu selässä.

Tämän mopon kuljettajasta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan vihjeensä liikennerikostutkintaan sähköpostitse osoitteeseen liikennerikostutkinta.lansi-uusimaa@poliisi.fi .

Lue myös: Nolo loppu mopoilijan pakomatkalle!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän