Nyt Škoda esittelee hahmotelman Vision RS -mallin sisätiloista

6.9.2018 11.55

Škoda Vision RS tarjoaa näkemyksen Škoda RS-mallien tulevaisuudesta. 

Muotoiluluonnokset antavat ensivaikutelman konseptiauton sisätilasta ennen mallin ensiesittelyä lokakuussa järjestettävässä Pariisin autonäyttelyssä.

Aikaisemmin Skoda julkaisi ulkokuvia Vision RS -mallista ja nyt on tarjolla yksi hahmotelma sisätiloista.

Mittaristo hiilikuituoptiikkaisine elementteineen toistaa jäähdyttimen säleikön symmetrisiä muotoja. Vision RS -mallin somiste-elementit ovat tšekkiläisen lasinvalmistaja Lasvitin käsityönä valmistettua erikoiskristallia. 

Mittaristossa näytetään erityisiä RS-animaatiota, ja sen valot toimivat interaktiivisesti tietoviihdejärjestelmän kosketusnäytön kanssa.

Vision RS -mallin keskikonsoliin on integroitu dsg-vaihteiston shift-by-wire-tekniikka, ja se on valmistettu kokonaan hiilikuidusta.

Hiilikuitua on käytetty myös auton koristeosissa, ovipaneeleissa ja istuinten rungossa. Se luo suoran yhteyden moottoriurheilumaailmaan.

Erityiset silmukkamaiset ovenkahvat tuovat mieleen kilpa-auton.

Urheilullisen ulkonäön ohella Škoda Vision RS -mallin toinen tärkeä ominaisuus on kestävän kehityksen filosofia. Esimerkiksi hiilikuitu on valmistettu täysin kierrätetystä polyesteristä ja istuinverhoilu kasviperäisestä Alcantarasta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here