Nokian Renkailla on kovat tavoitteet Pohjois-Amerikassa

Mark Earl.

16.3.2018 23.55

Nokian Renkaat aikoo kaksinkertaistaa Pohjois-Amerikan myyntinsä. Tavoitteen saavuttamiseksi on palkattu uusi johtaja alueelle.

Mark Earl, B.Sc., on nimitetty Amerikka-liiketoiminta-alueen johtajaksi sekä Nokian Renkaat Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.5.2018 alkaen. Hän raportoi yhtiön toimitusjohtaja Hille Korhoselle, todetaan Nokian Renkaiden tiedotteessa.

Earlin vastuualueena on toteuttaa Nokian Renkaiden Pohjois-Amerikan kasvustrategiaa Daytonin tehdashankkeen, jakelun laajentamisen sekä Pohjois-Amerikan organisaation edelleen kehittämisen avulla.

– Olemme mielissämme saadessamme energisen ja tuloshakuisen Markin tiimiimme. Mark tuo arvokasta kokemusta yhtiöömme, kun tavoitteenamme on kaksinkertaistaa myynti Pohjois-Amerikassa viiden vuoden kuluessa, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen.

Mark Earl toimii tällä hetkellä Fortive Corporationissa Hennessy Industries -yhtiön johtajana, ja hänellä on myös pitkä kokemus Danaher-yhtiön palveluksessa.

Nykyinen Amerikka-liiketoiminta-alueen johtaja Tommi Heinonen jatkaa Amerikka-liiketoiminta-alueen myynnin johtamista ja rap

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän