Näistä ylinopeuksista voi tulla jopa linnatuomio

Kuva: CvB.

Poliisilaitoksen liikennepartio suoritti eilen jälleen nopeusvalvontaa Kirkkonummen Porkkalantiellä.

Valvonnan aikana henkilöautolle mitattiin nopeudeksi 147 km/h ja hieman myöhemmin moottoripyörälle 180 km/h kohdassa, jossa nopeusrajoitus on 60 km/h.

Tapauksia tutkitaan törkeinä liikenneturvallisuuden vaarantamisina. Poliisi määräsi molemmat kuljettajat väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi määrää yli 80 km/h ylityksistä jopa puolen vuoden ajokieltoja. Oikeuskäytännössä puolestaan on yli 80 km/h sallitun nopeuden ylityksissä saatettu tuomita sakon sijaan jo vankeutta.

Poliisin mukaan Porkkalantie on kapea eikä sen varrella ole erillistä kevyen liikenteen väylää. Pientareet ovat myös erittäin kapeat.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

5 KOMMENTIT

  1. Panta nilkkaan pariksi vuodeksi. Gepsi seuranta ja jos liikkuu liian nopeasti nopeusrajoituksiin nähden, niin kaappiin loppuajaksi. Oppii perkeleet tunaroimaan.

  2. Jos kyseisellä tiellä on jo vuosikausia ajettu perinteisesti noin kovia ylinopeuksia, olisi mielenkiintoista tietää ovatko ne johtaneet onnettomuuksiin. Itsemurhiksi perustellusti epäillyt tapaukset pois lukien. Saataisiin pitkäaikaista kokemusperäistä tietoa suurten ylinopeuksien vaikutuksista, perustelut rangaistuksien suuruusluokille sekä hyödyllistä opetusmateriaalia.

  3. Jari Ikänen , monen monta mielenkiintoisempaa ja tärkeämpää asiaa löytyy tästä ihmeellisestä maailmasta tuon sinun mielenkiintosi lisäksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here