Näin paljon maksavat Peugeotin ja Citroenin nelivetoiset pakettiautot

9.10.2018 12.35

 

Citroën- ja Peugeot -tavara-automallisto kasvaa, kun mallisto saa Citroën Jumpyn ja Peugeot Expertin M ja XL –koripituuksiin nelivetoiset vaihtoehdot.

Nelivedot tekevät merkkien hyötyajoneuvomallistosta entistäkin useampaan tarpeeseen sopivan, sillä viimeisimmällä tekniikalla varustellusta mallistosta löytyvät korin pituudet 4 609 – 5309 mm välille (akseliväli 2925 – 3275 mm).

Korkeusmitta puolestaan jää kaikissa koko vaihtoehdoissa alle 2000 mm, joka lisää auton käytön ketteryyttä myös matalissa pysäköintihalleissa tai tiloissa.

Nelivetoiset mallit toimitetaan aina alustan suojauksella, joka kattaa voimalinjan lisäksi myös polttoaine- ja AdBlue -tankit sekä käsijarruvaijerit.

Lisäksi maavaraa on korotettu jo vakiona 20 mm.

Käyttötarpeen niin vaatiessa maasto-ominaisuuksia voidaan parantaa lisää, sillä lisävarusteluna on mahdollista tilata 60 mm korotus maavaraan sekä takatasauspyörästön lukitus.

Citroën Jumpy –  sekä Peugeot Expert -malleissa käytettävän nelivedon rakenne on erityisen kevyt ja se lisää auton massaa vain 85 kg.

Näin lisäys ei käytännössä vaikuta auton kantavuuteen tai sen muunneltavuuteen.

Autoissa on 120 hevosvoiman moottori ja 340 newtonmetrin maksimivääntö.
 
Molempien merkkien nelivetomallit ovat maahantuojan tiedotteen mukaan varusteltavissa niin verkonrakentajien, energialaitosten, kaupunkien ja kuntien, maanrakennusliikkeiden, huoltoyhtiöiden kuin kuljetusliikkeidenkin tarpeisiin.

Moduwork –tilanjatkaja on sijoitettu matkustajan istuimen alle, jossa se tuo tarvittaessa lisäpituutta 1,2 metriä pitkien tavaroiden kuljetukseen.

Tarpeen mukaan nelivedon voi palauttaa etuvedoksi säätämällä sähköisen ohjauspainikkeen avulla ajotila Eco-asentoon.

Nelivetomallien hinnat on nyt julkaistu ja nelivetoisen Citroën Jumpy 4×4:n saa tilattua autoverollisella kokonaishinnalla alkaen 39 681 euroa (Citroën Jumpy BlueHDi 120 M 4×4).

Vastaavalla moottorilla ja korimallilla Peugeot Expert 4×4–malli on saatavana hintaan 39 939 euroa.

Maahantuojan tiedotteen mukaan nelivetomallisto on tilattavissa heti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän