Myös Suomen toisella perinteikkäällä autotehtaalla menee hyvin!

Sisu

 

 

18.10.2018 22.27

 

Uudenkaupungin autotehdas on jatkanut kasvuaan jo pidemmän aikaa, ja nyt myös Sisun autotehdas ilmoittaa palkkaavansa lisää tekijöitä tuotantoon. Syynä tuotannon kasvuun on metsäteollisuuden positiivinen kehitys.

Metsäteollisuuden positiivinen kehitys on parantanut kuljetussektorin tulevaisuudennäkymiä ja johtanut investointien kasvuun. Metsäteollisuuden kuljetustehokkuutta parantaneet, vuonna 2013 toteutetut mitta- ja massauudistukset nostivat ajoneuvoyhdistelmämassat 60 tonnista 76 tonniin.

Kasvaneet massat muuttivat markkinoita Sisu Polareille edullisemmaksi ja hyvät näkymät johtivat tehdasvalmiiden puuautojen jatkokehitykseen.

Sisu Polareissa on uudistuneet, jo auton valmistusvaiheessa asennetut päällerakenteet ja kasvaneeseen tehotarpeeseen vastaava, markkinoiden tehokkain yli 900 hevosvoimaa tuottava hybrid-voimalinja.

Kuluvan vuoden aikana on tälle kuljetussektorille toteutettu Sisun panostus tuottanut vahvasti tilauksia niin puuautojen kuin haastavissa olosuhteissa operoivien bioenergiankuljetuksiin tuotettujen vaihtolava-autojenkin osalta, todetaan Sisun tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Sisu on myös myös saanut vahvan otteen mobiilihakkurialustoissa.

Vaihtolava-autot ja mobiilihakkurialustat ovat molemmat kotimaisen päällerakenneyhteistyön tuloksia.

Myynti kolminkertaistunut

Tiedotteen mukaan Sisu Polar–puuautojen myynti on viime vuoteen verrattuna kasvanut jo kolminkertaiseksi.

Kuluvan vuoden loppua kohti mentäessä tulee tämä näkymään vahvistuvana markkinaosuutena rekisteröintitilastoissa ja hyvä ote markkinoista tulee Sisun mukaan jatkumaan myös ensi vuoden alkaessa.

Myös muiden Sisu Polar–tuotteiden positiivinen myynnin kehitys on johtanut Sisun tilauskannan kasvuun vuosikymmenen ennätyslukemiin.

Lisääntyneen myynnin takia Sisun tehdas rekrytoikin nyt lisää tuotantotyöntekijöitä.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here