Moottoripyöräilijä menehtyi risteyskolarissa — ajoi päin punaista

Moottoripyörä ajoi eilen poliisipartiota vastaan Salossa Sepänkadulla. Moottoripyörä ajoi neljänkympin nopeusrajoitusalueella poliisiautossa olleen tutkan mukaan nopeudella 69 km/h, jonka johdosta poliisi kääntyi moottoripyörän perään.

Moottoripyörä kuitenkin katosi poliisin näkyvistä välittömästi ja seuraavaksi poliisi sai havainnon moottoripyörästä tie 110 ja Hämeentien risteyksessä.

Risteyksessä moottoripyöräilijä oli ajanut kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla.
Moottoripyöräilijä oli onnettomuudessa ajanut tietä 110 Turun suunnasta ja ohittanut punaisiin liikennevaloihin pysähtynyttä autojonoa oikealta, jatkanut päin punaista liikennevaloa, osuen risteävää Hämeentietä ajaneen henkilöauton oikeaan kylkeen.

Henkilöautossa oli 3 henkeä jotka eivät loukkaantuneet vakavasti.

Moottoripyörän kuljettaja oli 1981 syntynyt mies.

Poliisi: Älkää pysähtykö kuvaamaan

Poliisi haluaa taas muistuttaa erittäin ikävästä ja vaarallisesta toiminnasta jota tälläkin onnettomuuspaikalla tapahtui.

Sivulliset pysähtyvät onnettomuuspaikalle ja alkoivat kuvata kännykkäkameroilla onnettomuuspaikkaa.

Sen lisäksi että toiminnalla vaarannetaan pelastustoimia, aiheuttaa se ruuhkia sekä se lisää riskiä lisäonnettomuudelle ja loukkaan uhrien yksityisyyttä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

1 KOMMENTTI

  1. Nostavantiellä Hollolassa harva noudattaa 50km:n nopeusrajoitusta. Etenkin mootori-pyöräilijät ajattelevat,että rajoitukset eivät kuulu heille. Liikenne-kulttuuri muuttunut huolestuttavaan suuntaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here