Mitsubishi tuo kaksi ”Renault-mallia” markkinoille

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) vahvistaa mallistoaan kahdella uudella automallilla Euroopassa, todetaan yhtiön tiedotteessa.

MMC hankkii automallit sen allianssikumppanilta Groupe Renaultilta. Uudet Mitsubishi-mallit tuodaan Euroopassa markkinoille vuoteen 2023 mennessä.

MMC on jo aiemmin ilmoittanut tuovansa Eurooppaan ladattavan Eclipse Cross PHEV:n, joka lanseerataan Suomessa toukokuussa 2021.

Uudet Mitsubishi-mallit perustuvat Groupe Renaultin valmistamiin sisarmalleihin. Malleissa hyödynnetään samoja alustaratkaisuja, mutta autoissa on Mitsubishin tiedotteen mukaan vahva Mitsubishin DNA.

Groupe Renault, Nissan Motor ja Mitsubishi Motors muodostavat yhden maailman suurimmista autoteollisuuden yhteenliittymistä (Renault Nissan Mitsubishi).

Allianssi ilmoitti viime vuoden toukokuussa etsivänsä uusia ratkaisuja, joilla se pystyy lisäämään yhteistyötä merkkien välillä.

MMC:lle yhteistyö Group Renaultin kanssa on osa Euroopan liiketoiminnan uudistamista, jolla se pyrkii vastaamaan asiakkaiden kysyntään.

MMC:n ja Groupe Renaultin yhteistyöllä ei ole vaikutusta Mitsubishin jakeluverkostoon Suomessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

  1. Minulla on ollut Ranskalaisia autoja useita. Ei enään koskaan meille. Vaihdoin Mitsubisho Ouglandin PHEV:n vuosi sitten, siinä on jo Ranskalaisia innovaatioita. Hirvittää miten ne kestää. Historia kertoo, ei kestä ja on todella kalliita korjata. Täytyy vaihtaa kohta Mitsu pois, muutoin perhettä kohtaa konkurssi.

  2. Kokemuksia monenlaisia ilman muuta. Entinen tiemestari ajoi tosi paljon ja aina Renault dieselillä 40v. Toinen edustaja vain Peugeotilla 30v. Itse oon ajanut eri merkeillä ja viim.27v. MB. Sitten ostin Suvin eli Renault Koleos 4WD(lähes sama kuin Nissan X-Trail),mikä kivempi ajettava kaupungissa ja Lapin matkoilla kuin MB E. Merci beaucoup!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!