Mitä kuluttajat odottavat renkailta tänä päivänä?

Tuoreen tutkimuksen mukaan yli neljä viidestä autoilijasta ottaa huomioon renkaan suorituskyvyn renkaita ostaessaan 1), todetaan Goodyearin tiedotteessa.

Yleinen väärinkäsitys on, etteivät autoilijat erota eri rengastyyppejä ja -merkkejä ja pitävät renkaita pelkkänä kulutustavarana.

Ipsosin tekemä uusi tutkimus osoittaa, että yhä useammat kuluttajat pitävät oikeanlaisia renkaita olennaisen tärkeinä ja ottavat niiden suorituskyvyn huomioon ennen ostopäätöstä.

Tulokset osoittavat, että 73 % vastaajista pitää renkaita ”äärimmäisen tärkeinä” tai ”tärkeinä”. Vastaajat uskovat, että renkaat auttavat heitä ajamaan turvallisemmin (37 %), auttavat pitämään auton hallinnassa kaikissa keliolosuhteissa (16 %), parantavat auton käsiteltävyyttä (10 %) ja tuovat säästöä polttoainekuluissa (8 %).

Useampi kuin neljä viidestä 2) kuskista ilmoitti ottavansa huomioon renkaan suorituskyvyn ostopäätöstä tehdessään.

Sähköautojen yleistyessä kaikkialla Euroopassa sekä maailmanlaajuisesti, kuljettajat ovat yhä tietoisempia renkaan vastuullisuudesta ja vaikutuksesta suorituskykyyn.

Kun toisessa Goodyearin tutkimuksessa 3) kuluttajilta kysyttiin, mitä ominaisuuksia he odottavat sähköauton renkaalta, lähes kolmannes (31 %) piti tärkeimpänä arvona renkaan pitkäikäisyyttä, kun taas lähes toinen kolmannes (27 %) halusi ympäristöystävällisen renkaan, jonka ympäristövaikutukset ovat vähäiset, ja 18 % halusi renkaalta alhaista rengasmelua.

1) Ipsosin luokiteltu kuskien ja segmentoitu tutkimus vuonna 2022 Espanjassa, Italiassa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

2) Ipsosin luokiteltu kuskien ja segmentoitu tutkimus vuonna 2022 Espanjassa, Italiassa, Puolassa, Ranskassa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa – 85 % vastaajista ilmoitti ostopäätöksensä perustuvan joko ainoastaan suorituskykyyn tai suorituskyvyn ja hinnan yhdistelmään.

3) Goodyearin sähköauton renkaiden markkinatutkimus vuonna 2021

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

1 KOMMENTTI

  1. Alhaista rengasmelua pääsee kokemaan ilmaiseksi, kun muuttaa ajolinjan kuluneesta ajourasta keskiviivan vieressä tien oikeaan reunaan, niin kuin lakikin vaatii. Tämän jälenn voikin panostaa niihin oikeasti tärkeisiin ominaisuuksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän