Mikä ihmeen K Auto Oy?


25.4.2018   15.56

K-ryhmään kuuluva VV-Auto Group Oy on jatkossa K Auto Oy. Samassa yhteydessä VV-Auto Group Oy:n tytäryhtiö VV-Autotalot Oy vaihtaa nimensä K Caara Oy:ksi. 

Nimenmuutoksen myötä K-ryhmän autokauppa yhdistyy selkeämmin kaikille tutun K-brändin alle.

Uudet yhtiönimet otetaan käyttöön 1.6.2018 alkaen. Nimimuutoksien yhteydessä lanseerataan myös uusi visuaalinen ilme ja uudet logot. 

Katso myös tämä: Historian havinaa: Tällainen oli VW-Auto Oy Helsinki Pohjoinen 50 vuotta sitten

Oy Autocarrera Ab jatkaa nykyisellä nimellä K Auto Oy:n tytäryhtiönä Porschen maahantuojana ja vähittäismyyjänä.

VV-Auto aloitti autojen maahantuonnin vuonna 1950, jolloin Autola Oy:n nimellä toiminut yritys toi maahan ensimmäiset 12 Volkswagen Kuplaa.

Vuonna 1977 Kesko osti liiketoiminnot Wihuri Oy:ltä. Vuosina 1978–2005 yrityksen nimenä oli VV-Auto Oy. Nykyinen VV-Auto Group Oy nimi otettiin käyttöön maaliskuussa 2006.

K Auto Oy

K Auto Oy toimii Volkswagen-, Audi-, Seat- ja Porsche-henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä Seatin osalta myös Virossa ja Latviassa.

K Auto Oy toimii myös MAN-kuorma-autojen ja MAN- ja Neoplan-linja-autojen maahantuojana Suomessa.

Maahantuonnin lisäksi K-Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

K-Auton henkilö-, hyötyauto- ja kuorma-autoasiakkaita palvellaan kattavan jälleenmyynti- ja huoltoverkoston kautta koko Suomessa.

Perinteisen liiketoimintansa ohella K-Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä.

www.k-auto.fi

K Caara Oy

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, Seatin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä MAN-kuorma-autojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti.

Caara.fi-palvelukonseptiin kuuluvat muun muassa vaihtoautojen verkkokauppa, Caaraoutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, Caaraleasing – leasing-palvelut yrityksille ja Caaradeal – leasingpalvelut yksityisille sekä Caarafix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.

www.k-caara.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here