Mika Häkkinen: Monacossa Mercedekselle enemmän vastusta

Mika Häkkinen pohdiskelee viimeisimmässaä Unibetin kolumnissaan Monacon GP:n mielenkiintoista kilpailutilannetta.

Kaikesta huolimatta olen varma siitä, ettei Mercedes jatka aivan näin helppoa voittokulkua. Seuraava kilpailu ajetaan Monacossa, joka on aivan erilainen Barcelonaan verrattuna, todella ainutlaatuinen rata.

Red Bull voitti siellä viime vuonna ja Ferrari vuonna 2017, ja tiedämme molempien tallien odottavan kilpailua innolla. Verstappen tähtää Mercedeksen ensimmäiseksi päihittäjäksi, ja uskon Red Bull Hondan olevan erittäin nopea Monacossa.

Myös Leclerc pystynee haastamaan Mercedeksen Monte Carlon kaduilla, onhan kyseessä hänen kotikisansa. Leclerc on ollut erittäin nopea koko kauden ajan, mutta pienet virheet ja ongelmat ovat vieneet häneltä voittomahdollisuudet. Hän haluaa kovasti palauttaa Ferrarin voittokantaan.

Sitten on vielä Sebastian Vettel. Nelinkertainen maailmanmestari on voittanut Monacossa kahdesti, ja hän on edelleen varteenotettava tekijä. Vettel on saanut viime aikoina pientä kritiikkiä, mutta henkilökohtaisesti uskon, että hän pystyy edelleen voittamaan ja palauttamaan Ferrarin mestaruustaistoon. Kautta on yhä paljon jäljellä.

Mika Häkkinen, Unibet F1 Insider.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!