Mies murtautui sekä autoon että asuntoon — löytyi myöhemmin nukkumasta rappukäytävässä

Kuva: CvB.

Helsingin Pukinmäessä murtauduttiin tiistaina parin tunnin sisällä kahdessa eri paikassa autoon ja asuntoon. Automurtoa tutkitaan varkautena ja asuntomurtoa törkeänä varkautena. Molemmista rikoksista epäillään samaa päälle 40-vuotiasta miestä, todetaan poliisin tiedotteessa.

Automurto tapahtui tiedotteen mukaan noin kello 11.20. Pysäköidyn pakettiauton ikkuna rikottiin ja penkiltä vietiin laukku. Tekijä poistui paikalta.

Laukku löytyi myöhemmin lähistöltä. Sisällä oli kuitenkin enää vain meikkejä. Esimerkiksi lompakko ja avaimet oli viety.

Noin kello 12.45 asuntoon murtauduttiin terassin kautta. Naapuri hälytti paikalle poliisit, mutta tekijä ehti poistua paikalta.

Tiedotteen mukaan asunnon kaappeja oli pengottu ja asunnosta anastettu omaisuutta, muun muassa elektroniikkaa, koruja, vaatteita ja astioita.

– Myöhemmin poliisi sai häiriötehtävän niin ikään Pukinmäkeen kerrostalon rappukäytävään. Poliisipartio löysi rappukäytävästä nukkumasta miehen, jonka tuntomerkit vastasivat auto- ja asuntomurron tekijästä annettuihin tuntomerkkeihin. Lisäksi miehen hallusta löytyi sekä autosta että asunnosta anastettua omaisuutta. Poliisi otti miehen kiinni ja palautti omaisuuden sen oikeille omistajille, kertoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Helsingin poliisilaitokselta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here