Lukijamme haluavat Liikkuvan poliisin takaisin!

Autotodayn sivustolla on tällä hetkellä kysely Liikkuvan poliisin palauttamisesta.

Kun vastauksia on annettu vajaat 80 on vastaajien näkemys aivan selvä: Liikkuva poliisi pitäisi palauttaa!

Tätä mieltä on kaikkiaan 91 prosenttia vastaajista. Vain 7 prosenttia vastustaa asiaa.

Mitä mieltä Sinä olet? Kysely on alla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

8 KOMMENTIT

 1. Aika outoa, että halutaan lisää valvontaa. Ssuurin osa ihmisistä ajaa kuitenkin ylinopeutta ainakin kesäaikana.

 2. Ehdottamasi takaisin. Eihän sitä valvontaa enää juuri ole, etenkään raskaan liikenteen osalta. Ei ne kamerat ole saaneet yhtäkään rattijuoppoa kiinni, eikä paljon hurjastelijoitakaan, kun niiden kohdalla osataan vähän löysätä kaasupoljinta.

 3. Liikennemäärät ovat vähentyneet korona- aikana mutta liikennekuolemat kuitenkin lisääntyneet radikaalisti samana aikana. Tähän on kaksi selkeää syytä: ajokorttivaatimusten höllentäminen sekä samanaikainen suorastaan löysä ajoluvan myöntäminen alaikäisille.
  Toinen vähintään yhtä suuri syy on tieliikennevalvonnan totaalinen puuttuminen. Staattisilla peltipoliiseilla ei holtitonta liikennekäyttäytymistä pystytä karsimaan vaan siihen tarvitaan Liikkuva Poliisi takaisin teille ja pikaisesti.
  Jo pelkästään poliisin näkyvyys liikenteessä on omiaan ryhdistämään liikennekäyttäytymistä ja samalla vähentämään kuolemaan johtavia onnettomuuksia.
  On suorastaan käsittämätöntä ettei maan hallitus pysty ottamaan oppia vaikkapa Norjasta, jossa nämäkin asiat on hoidettu sivistysmaan tasoisesti.

 4. Ehdottomasti liikkuvapoliisi takaisin. En missään vaiheessa ymmärtänyt, että ministeri Räsänen lopetti näin tärkeän liikennevalvonnan maanteiltämme. Ministeri Berner antoi luvan erikoisluvalla 17-vuotiaille ajoluvan, lyhennettiin autokoulun ajo-opetusta sillä, että hinta halpenee. Käsittämätöntä!! Nyt on nähty miten se on vaikuttanut ajo kulttuuriin. Kaahataan mm. ”laina autoilla” 150-200 km/h. Onhan se aivan käsittämätöntä. On vaikea ymmärtää mitä näiden kuljettajien ”korvien välissä liikkuu” kun on vielä matkustajia mukana. Olen itse saanut ajokortin -68 jolloin oli tosi tarkat ajo säännöt joita yritän noudattaa edelleenkin liikenteessä. Olen tässä vuosien kuluessa huomannut myös sen ettei kolmion takaa tulevat huomio väistämisvelvoitetta. Rekka tulee isomman oikeudella ja henkilöauto kun pienempikin väli olettaen, että muut väistää. Kehä-3 on hyvä esimerkki.

 5. Liikkuva Poliisi poistettiin ja laitettiin muille poliiseille. Ammatti taitoinen poliisi joka oli erikoistunut Raskas liikenne ja muu liikenne koko suomen alueella ? Oliko tässä mitään järkeä kun verorahoja kerätään kansalta ? T. Reijo.

 6. Toivottavasti päästää koronasta eroon ja Poliisille ja kaikille turvallisuudesta tekeville kaikkea hyvää siunausta ja voimia kentälle . Kyllä korona vielä voitetaan. T. Reijo.

 7. Teiden kunto retuperällä, liikennekuri retuperällä, poliisin resurssit retuperällä = liikkuminen vaarallisempaa kuin aikoihin. EHDOTTOMASTI liikkuva poliisi takaisin! Oli järjen köyhyyttä yrittää säästää lakkauttamalla se. ”Lentävillä” ammattitaito ja mahdollisuus tehokkaaseen valvontaan, jota todellakin tarvitaan, että saadaan jonkilainen kuri ja järjestys liikenteeseen takaisin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here