Liian aikainen vaihto kesärenkaisiin aiheutti peräänajon

Raskaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli aamulla kääntymässä Mikkelin Tuppuralankadulta Graanin suunnasta Paukkulantielle, kun tämän yhdistelmän perään törmäsi henkilöauto.

Poliisin tiedotteen mukaan henkilöauton kuljettaja oli ajanut Tuppuralankatua Graanin suunnasta Juvantietä kohti. Hän huomasi edessään Paukkulantielle kääntyvän rekkayhdistelmän, mutta henkilöauton kuljettaja ei saanut enää pysäytettyä autoaan jarrutuksesta huolimatta, koska oli vaihtanut edellisenä päivänä kesärenkaat.

Poliisin mukaan auto törmäsi perävaunun perään ja henkilöautossa etupenkillä ollut nainen löi päänsä törmäyksessä auton sisäosiin loukaten itseään. Nainen kuljetettiin vielä paikalta ambulanssilla Mikkelin keskussairaalaan tarkastuttamaan vammaansa. Henkilöauton keula kärsi tilanteessa vaurioita. Rekkayhdistelmän perävaunun takaosaan tuli vähäisiä vahinkoja.

Alkoholilla ei osuutta tilanteeseen.

Poliisin tiedottaakin nyt vastaavien tilanteiden välttämiseksi autonomistajia vakavasti harkitsemaan vielä talvirenkaiden vaihtoajankohtaa sillä kokemus on näyttänyt sen, että aina keväisin saattaa lyhyenkin ajan sisällä sääolosuhteen muuttua lämpimästä aina pakkasen puolelle ja päinvastoin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!