Lähitaksi avaa luksustaksipalvelun

Lähitaksi avaa uuden Business Class -taksipalvelun yritysasiakkaille ja luksusta kaipaaville kuluttajille. Business-luokassa sekä taksit että niissä palvelevat ammattilaiset ovat edustustasoa.

Lähitaksi Business Class soveltuu esimerkiksi yritysvieraiden vientiin ja noutoon lentokentältä, hotellista, asemalta tai toimistolta. Lisäksi luksustaksipalvelu sopii erinomaisesti juhliin, erilaisiin tapahtumakuljetuksiin sekä kuluttajille, jotka haluavat korkeaa laatua kuljetustarpeisiinsa, todetaan Lähitaksin tiedotteessa.

– Olemme tunnistaneet useiden yritys- ja yksityisasiakkaiden tarpeen normaalia korkeatasoisemmalle taksi- ja kuljetuspalvelulle. Nyt vastaamme tarpeeseen asiakaslähtöisesti Lähitaksin Business-luokalla. Lisäksi uskomme, että useilla yrityksillä on kaikessa toiminnassaan tarvetta korkeaan laatuun, kertoo Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

Lähitaksin Business Class -luokan kaikki taksit ovat tiedotteen mukaan korkean laatustandardin ajoneuvoja. Tyypillisimpiä malleja ja merkkejä sedaneissa ovat Mercedes-Benz E, BMW 5, Audi A6 ja Volvo S90 -sarjan autot.

Lisäksi sedaneihin kuuluu myös Mercedes-Benz S ja BMW 7 -sarjan autoja sekä Teslan ja Jaguarin täyssähköautot.

Tila-autot ovat tyypillisesti Mercedes-Benzin V-sarjan, Vito ja Sprinter sekä Volkswagen Transporterin malleja sekä vielä niitä laadukkaampiakin yksilöitä.

– Yritysasiakkaiden lisäksi haluamme tarjota luksusta kuluttajille, jotka haluavat korkeaan laatuun perustuvia kohtuuhintaisia kokemuksia arjen keskelle, kertoo Salminen.

Lähitaksin Business Class -taksit ovat mustia ja ilman isoja mainosteippauksia.

www.lahitaksi.fi/business

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here