Lahdessa viime yönä kaksi takaa-ajoa

Lahden poliisilla oli viime yönä kaksi takaa-ajoa. Ensimmäinen alkoi kello yhden aikaan yöllä, kun poliisipartio päätti pysäyttää auton Rykmentinkadulla, mutta kuljettaja ei reagoinut poliisin pysäytysvaloon ja hälytysääniin.

Poliisin tiedotteen mukaan pysäytettävä auto lähti pakenemaan poliisiautoa Helsingintielle ja kohti Mytäjäisten risteystä.

Mytäjäisten risteyksessä pakeneva auto ajoi punaisista liikennevaloista huolimatta risteyksestä läpi lähes hidastamatta. Hollolankadulla pakeneva auto törmäsi Harjukadun risteyksessä liikenteenjakajassa olleeseen valopylvääseen.

Poliisi epäilee auton 80-luvulla syntynyttä mieskuljettaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi otti miehen kiinni rikoksista epäiltynä.

Toinen takaa-ajo oli neljän jälkeen yöllä, kun 80-luvulla syntynyt mieskuljettaja lähti pakenemaan poliisia kun poliisi yritti pysäyttää miehen kuljettaman auton Karjalankadulla.

Poliisin mukaan kuljettaja ajoi ylinopeutta käyttäen Karjalankadulta Iso-Paavolankadulle ja sieltä Vanhanradankadulle. Vanhanradankadulta kuljettaja jatkoi Särmääjänkadulle ja sieltä Ämmälänkadulle, missä lopulta pysähtyi.

Katso tästä muita poliisin takaa-ajoja.

Poliisin mukaan kuljettaja on ajokiellossa ja hän puhalsi poliisilaitoksella tarkkuusalkometrikokeessa 0,53mg/l.

Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Poliisi otti miehen kiinni rikoksista epäiltynä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!