Kuopion Pohjoismaiset Karavaanipäivät siirtyy vuoteen 2021

Kuva: CvB.

Pohjoismaiset Karavaanipäivät 6.-10.7.2020 on koronaviruspandemian vuoksi peruutettu tältä vuodelta. Tapahtuma siirtyy pidettäväksi seuraavaksi vuodeksi. Uusi päivämäärä on 5.-9.7.2021, paikkana edelleen Matkailukeskus Rauhalahti Kuopiossa.

Pohjoismaiset Karavaanipäivät, Nordisk Camping Träff on vuodesta 1965 vuosittain jossakin pohjoismaassa järjestetty karavaanareiden ja leirintämatkailijoiden yhteiskokoontuminen.

Ohjelmassa on monipuolista, erityisesti lapsiperheille sopivaa ohjelmaa kilpailuineen ja illanviettoineen.

Tapahtuman järjestäjä SF-Caravan ry perustelee päätöstä vieraiden terveydellä ja turvallisuudella. Tapahtumaan olisi tullut väkeä Suomen lisäksi muista Pohjoismaista ja Euroopasta.

Asiantuntija-arvioiden perusteella on oletettavaa, että pandemia kestää sen verran pitkälle kesään, että kokoontumisen turvallisuutta ei voida tässä vaiheessa varmistaa.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

Lisäksi matkajärjestelyt muista maista veisivät oman aikansa. Tapahtuman siirtäminen vuodella perustuu myös pohjoismaisten sisarjärjestöjen kanssa käytyihin keskusteluihin.

Tapahtumaan jo ilmoittautuneisiin ollaan lähiaikoina yhteydessä. Mahdolliset jo maksetut osallistumismaksut palautetaan ilmoittautuneille.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here