Kovavauhtinen takaa-ajo Salossa päättyi auton rikkoontumiseen

Poliisi sai lauantai-iltapäivällä hieman ennen kahta ilmoituksen Perniöstä Saloon päin tulevasta henkilöautosta, jonka kulku oli epävakaata.

Kyseinen auto tuli poliisin tiedotteen mukaan poliisipartiota vastaan Mahtinaisentiellä.

Poliisipartion kohdattuaan tavoitellun auton kuljettaja lähti kiihdyttämään voimakkaasti ja jatkoi ajoaan niin sanottua vanhaa ykköstietä Helsingin suuntaan.

Helsinkiin päin ajeassaan henkiöauton kuljettaja käytti suurta ylinopeutta, nopeuden vaihdellessa 140 ja 190 km/h välillä. Kuljettaja suoritti useita vaarallisia ohituksia ja ajoi välillä pitkiä matkoja käyttäen vastaantulijoiden kaistaa.

Kitulassa pakomatka jatkui Kiikalan kirkonkylän suuntaan. Nopeus oli muun muassa kuudenkympin rajoitusalueella välillä noin 140 km/h.

Kiikalan keskustaa lähestyttäessä ajonopeus nousi välillä 170 km/h, ja muut tienkäyttäjät joutuivat väistelemään autoa, kuljettajan suorittaessa edelleen vaarallisia ohituksia.

Rekijoella ajo kuitenkin päättyi auton rikkoutumiseen.

Poliiisi otti kiinni autossa olleet mies- ja naishenkilön, jotka molemmat ovat poliisin ennestään tuntemia heidän laajan rikoshistoriansa pohjalta.

Auton kuljettajana toimineelle miehelle tehty alkometrikoe antoi tulokseksi nollan, mutta hänen tokkurainen käytöksensä viittasi huumausaineiden käyttöön, ja hänet toimitettiin verikokeeseen asian tutkimiseksi.

Miehellä ei myöskään ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here