Kolme taksiyhtiötä perustivat yhteisyrityksen, joka tarjoaa palveluita yritysasiakkaille

Clas von Bell

7.9.2018 22.15

Taksi Partners on kolmen johtavan suomalaisen taksiyhtiön perustama yhteistyöyritys, joka tuottaa suomalaisille yrityksille yksilöllisesti räätälöidyt kuljetus- ja logistiikkapalvelut.

Kyseessä on ensimmäinen valtakunnalliselle tasolle pyrkivä taksialan toimija.

Taksi Partners-yrityksen omistajia ja perustajia ovat kolme pitkän linjan suomalaista taksiyhtiötä – uudenmaalainen Lähitaksi Oy, Joensuun Taksi Oy sekä Oulun Aluetaksi Oy.

– Olemme alkuvuoden aikana koonneet kattavaa alihankkijaverkostoa. Aloitamme nyt kolmentoista taksiyhtiön ja noin 3 200 auton voimin. Neuvottelut jatkuvat uusien toimijoiden kanssa syksyn mittaan, ja tähtäimessä on runsaan 4 000 auton laivue. Taksi Partnersin yhteistyökumppanit ovat perinteisiä korkean laadun taksiyhtiöitä eri puolilta Suomea, jotka pystyvät tuottamaan niitä palveluja, joilla nyt lähestymme asiakasyrityksiä, sanoo Taksi Partnersin toimitusjohtaja Ari Kunelius.

– Taksi Partnersin ja asiakasyrityksen välillä tehdään puitesopimus, jossa räätälöidään palvelusisällöt, ehdot ja hinnoittelu asiakkaan todellisesta, yksilöllisestä tarpeesta lähtien, Kunelius sanoo.

– Monilla suomalaisilla yrityksillä on toimintaa eri paikkakunnilla. Tällä tavalla voimme taata yhtäläiset kuljetuspalvelut saman katon alta, riippumatta siitä, missä päin maata sattuu liikkumaan.

Itse kuljetuspalveluiden tuottamisesta vastaavat tuhannet paikalliset taksiyrittäjät, joille Taksi Partners suuntaa kasvavan määrän yrityskyytejä, ja lisäksi tarjoaa keskitetysti neuvoteltuja etuja ammatin harjoittamiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here