Kiihdytysajon SM-sarjan finaalikisa ajetaan yökisana

Viikonvaihteessa ajetaan FHRA Night Race Finals 2019 yökisana Kauhavan uudella kiihdytysradalla.

SM-sarjan viimeiset pisteet ovat nyt jaossa, ja kisan jälkeen on mestarit kaudelle 2019 tiedossa. Tiukka taisto SM-pisteistä päättyy FHRA Night Race Finals -tapahtumassa.

Top Doorslammerissä ajetaan pohjoismaisen EDRS Pro-sarjan sekä suomenmestaruus finaali kyseisessä ryhmässä.

Kuljettajia on ilmoittautunut ryhmään yhteensä 15 kuljettajan verran ja kuskeja saapuu kilpailuun myös Ruotsista ja Norjasta asti. Top Doorslammer -ryhmä on suurin autoryhmä, jota ajetaan SM-sarjassa ja autot ovat todella tehokkaita!

FHRA Night Race Finals – kisassa on tarkoitus ajaa myös Super Twin Bike -ryhmän SM-kisa. Kyseessä on niin sanottu ”one-off” -kisa.

SM-arvo annetaan, jos kisaan ilmoittautuu minimissään viisi kuljettajaa.
Kisassa on tyrkyllä myös rahapalkinto kärkisijoille. Super Twin Bike kulkee myös nitrometaanilla, joten Super Twinien meno on todella näyttävää pimeällä!

Kisaan on ilmoittautunut Euroopan mestari ja moninkertainen Pohjoismaiden mestari, Samu Kemppainen. Samu ja Skullracing Team tuovat tiiminsä Kauhavan Night Race Finals -kisaan.

Super Twin pyörässä on koneena Nitro V60 3200cc. Tehoja tuosta löytyy yli 1000 Hv verran. Kemppaisen henkilökohtainen ennätysaika on 6,387 s. varttimaililla ja huikea loppunopeusennätys on 352,94 km/h. Samu ja Skullracing nähdään tositoimissa Kauhavalla!

Blacklist -katuauto sarja on saavuttanut suuren suosion kansan parissa ja FHRA Night Race Finals -tapahtumassa sarjan etelän ja pohjoisen ryhmät katsovat kuka on kuka katuautokentässä!

Blacklist-sarja seuraa Suomen nopeimpien katuautojen TOP-10 listaa, niin etelän kuin pohjoisen sarjoissa.

Yönäytöksen Top Fuel-iloittelusta vastaa Timo Lehtimäki ja TIL-racing! Lehtimäki tiimeineen kiertää FIA Drag Racing EM-sarjaa, mutta on lupautunut osallistumaan FHRA Night Race -näytökseen!

Viime vuonna yleisö sai nauttia Lehtimäen vedosta yön pimeyteen. Top Fuel -auto syöksyi tuolloin aikaan 4,353 s. ja saavutti 390,61 km/h loppunopeuden!

Kilpailu striimataan FHRA:n Livestream-kanavalle: https://livestream.com/fhra

Lauantaina kisataan kello 10 – 18 ja yönäytökset ajetaan kello 20 – 24.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here