Kesäkuun alussa pääsee taas koeajamaan ja vertailemaan moottoripyöriä

Kuva: Messukeskus.

Moottoripyörien maahantuojat järjestävät yhdessä Messukeskuksen kanssa koeajopäiväkiertueen nyt jo toisen kerran.

Tampereella ajetaan keskiviikkona 5.6., Turussa torstaina 6.6. ja Helsingissä perjantaina 7.6.

Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteen sekaan.

Koeajamaan pääsee kaikki suurimpien moottoripyörämerkkien uutuuksia. Moottoripyörämerkit ja -mallit julkaistaan toukokuussa.

– Olemme saaneet paljon hyvää palautetta motoristeilta. Tapahtumissa näkee muita moottoripyöräilijöitä, myyjiltä saa lisätietoja moottoripyörien ominaisuuksista ja pyörien vertailu on todella helppoa. Tapahtumiin tullaan viihtymään ja ajamaan prätkillä, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta.

– Koeajoon oikeuttava kortti täytyy olla taskussa, jos mielii koeajamaan. Moottoripyörien lisäksi koeajossa on kevytmoottoripyöriä. Motoristit ovat toivoneet tapahtumaa viikonlopuksi, mutta sen järjestäminen on hiukan haasteellisempaa. Toivomme, että motoristit kertovat kavereillekin tapahtumasta ja saamme porukat paikalle, vaikka onkin arkipäivä.

Koeajot alkavat aina klo 12 ja päättyvät klo 18. Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen, pyörät varataan tapahtumapaikalta.

Tarjolla on ajovarusteita, mutta oman kypärän voi toki ottaa mukaan. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia. Viime vuonna koeajajia oli kolmen päivän aikana 2100.

Koeajopaikat

5.6. Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus
6.6. Turun Messukeskus
7.6. Messukeskus, Helsinki

Perjantaina 7.6. on myös valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä.

www.moottoripyorienkoeajopaiva.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here