Katalysaattorivarkaat kiinni verekseltään

Poliisi sai maanantaina 18.4. noin yhden aikaan yöllä tehtävän Vantaan Suvantopolulla sijaitsevalle pysäköintipaikalle, missä ilmoituksen mukaan oli käynnissä katalysaattorivarkaus.

Pikan päällä selvisi, että henkilöauto oli nostettu tukilla ylös toiselta sivulta ja pakoputki katkaistu kulmahiomakoneella katalysaattorin vierestä. Paikalta löytyi myös muuta epäiltyyn tekoon käytettyä tavaraa, kuten tunkki, kulmahiomakone sekä retkikirves.

– Partio otti paikan päältä kiinni kuusi henkilöä varkaudesta epäiltynä. Myös heidän käyttämäänsä autoon tehtiin paikanetsintä, jossa takakontista löytyi polttoaineen anastukseen sopiva pumppu ja kanisteri sekä työkaluja, kertoo rikoskomisario Matti Latvala.

Katso tästä muita juttuja katalysaattorivarkauksista.

Tapausta tutkittaessa on selvinnyt, että epäiltyjen tekijöiden käyttämällä ajoneuvolla on parin päivän sisällä pelkästään Vantaalla tehty pari anastuskeikkaa ja mahdollisesti muualla Suomessa lisää.

– Tapauksen tutkintaa jatketaan meillä Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeellä varkaus. Selvitämme myös kaikkien kiinniotettujen osuutta tapahtuneeseen ja muihin epäiltyihin anastusrikoksiin, summaa Latvala.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän