Karkuun ajanut pääsi pakoon — poliisi tunnisti kuitenkin kuljettajan

Paikallinen yli nelikymppinen mies pakeni poliisia varhain sunnuntaiaamuyöllä Kokemäen ja Huittisten alueella.

Pakomatka alkoi Kokemäen keskustassa, kun partiota vastaan ajeli kortittomaksi tunnistettu mies. Partion kytkettyä pysäytysvalon päälle ja lähdettyä vastaantulleen perään, kuljettaja jatkoi pysähtymättä Kauvatsan suuntaan.

Poliisiauton nopeusmittarin mukaan edellä ajavan Volvon nopeus oli korkeimmillaan noin 100 km/h. Alueella on nopeusrajoitus 50 ja 60 km/h. Etäisyys edellä ajavaan kasvoi sohjoisella tieosuudella ja partio menetti näköyhteyden jo noin kahden kilometrin matkalla.

Partio ollessa jo luovuttamassa ja kääntymässä takaisin kohti keskustaa pakenevasta autosta saatiin uusi havainto ja sinnikäs partio jatkoi takaa-ajoa useita kilometrejä.

Kokemäen keskustasta auto jatkoi Sonnilantietä Huittisten suuntaan.

Katso tästä muita takaa-ajoista kertovia juttuja.

Matka jatkui yli 120 kilometrin tuntinopeudella Kakkostietä, jossa pakenija ohitti loskaisella tiellä ohituskieltoalueella edellään ajaneen.

Apuun tuli muitakin partioita, mutta etäisyyksien vuoksi ne eivät saaneet näköyhteyttä kovaa vauhtia etenevään Volvoon.

Kuljettajan tunnistus oli varma, vaikka häntä ei tavoitettukaan ja miestä epäillään nyt törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja pysäytysvalon noudatta jättämisen vuoksi myös niskoittelusta poliisia vastaan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!