Kaksi kuolonuhria vaatineen ulosajon auto oli kulkenut Kehä III:lla jo 173 km/h

Sunnuntaiyönä 15.5. Vantaalla Kehä III:lla tapahtuneen, kahden ihmisen kuolemaan johtaneen, liikenneonnettomuuden tutkinta edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja törmännyt kaiteeseen. Törmäyksen seurauksena auto oli syttynyt palamaan.

– Partio oli hieman aiemmin, ennen törmäystä, havainnut Kehä III:lla Itään menevillä kaistoilla huomattavaa ylinopeutta ajaneen henkilöauton ja kääntynyt sen perään. Autolle oli mitattu nopeudeksi 173 km/h sallitun nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h, kertoo rikoskomisario Matti Latvala.

Partion tehtyä seuraavan havainnon autosta onnettomuus oli jo tapahtunut ja partion saavuttua kohteeseen auto syttyi ilmiliekkeihin. Paikalle saapunut pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palavan auton.

– Palon sammuttua selvisi, että autossa oli etupenkillä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molempien todennäköinen henkilöllisyys on nyt tiedossamme ja jatkamme tapauksen selvittelyä silminnäkijän kuulemisella sekä uhrien osalta kuolemansyyn tutkintana. Alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumien kulkuun, Latvala jatkaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here