Jo yli tuhat yritystä haluaa ilmaisen auton vuodeksi

1.11.2017 23.10

Yli tuhat suomalaisyritystä on jo ilmoittautunut mukaan kilpailuun, jossa maailman suurin autoleasingyhtiö LeasePlan luovuttaa kuusi autoa yritysten käyttöön vuodeksi. Jaossa on neljä henkilöautoa sekä kaksi pakettiautoa.

– Kilpailuun tulleista hakemuksista noin kolmasosa tavoittelee pakettiautoa ja loput BMW- tai Nissan-henkilöautoa. Hakijoissa varsin erityyppisiä yrityksiä ja perusteet auton tarpeelle vaihtelevat yrityksen toiminnan laajentamisesta perheen arjen pyörittämiseen, LeasePlanin markkinointipäällikkö Krista Saarto kertoo.

Kilpailuaikaa on jäljellä vajaa viikko, eli osallistua voi vielä 5.11. saakka. Kilpailuun voi osallistua täyttämällä verkkolomake osoitteessa www.leaseplanauto.fi/autovuodeksi ja perustelemalla, miksi auto olisi tarpeen.

Jaossa on kuusi autoa, 4 henkilöautoa sekä 2 pakettiautoa. 

Autot ovat:

  • BMW 116d A Business
  • BMW 318i A Business Exclusive
  • 2 kpl Nissan Qashqai 1.5 Dci 110 Business 360 Leather 4×2
  • 2 kpl Nissan NV300 1.6 Dci 125 Comfort

Autojen lisäksi LeasePlan tarjoaa huoltoleasing-sopimuksen, joka kattaa renkaat, vakuutukset sekä huollot, kuten myös 24/7-tiepalvelun ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Voittaja huolehtii itse pesuista ja polttoaineista.

Voittajat arvotaan vastanneiden joukosta ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat julkistetaan viikoilla 48, 50 ja vuoden 2018 puolella viikolla 3 Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here