Jeep Wrangler uudistui

13.3.2018 22.55 

Uusi Jeep Wrangler on esillä tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä.

Wrangler esitellään uusilla moottoreilla sekä uusilla teknologiaominaisuuksilla, jotka parantavat sekä auton turvallisuutta että sen tietoliikenneyhteyksiä.

Uusi Wrangler tarjoaa kaksi erilaista edistyksellistä nelivetoteknologiaa: Command Trac ja Roc Trac -versiot.

Uuden Wranglerin ulkomuodon erottuvuus syntyy heti tunnistettavasta “grillistä” eli maskista, ikonisista pyöreistä ajovaloista sekä neliönmuotoista takavaloista, jotka Sahara- ja Rubicon-malleissa on saatavilla LED-valoina.

Muita Wranglerin tunnusmerkkejä ovat alaslaskettava tuulilasi sekä useat erilaiset kattovaihtoehdot.

Jeep Wranglerin sisätiloissa tarjolla olevia mukavuusvarusteita ovat kangas- tai nahkapäällysteiset istuimet, tehosteväritikkauksilla sekä etuistuinten ja ohjauspyörän lämmitys.

Jeepin uudelleen muotoillussa keskikonsolissa on sijoitettu vaihteenvalitsin ja seisontajarru.

Jeepin tiedotteen mukaan säilytystilaa on autossa paljon.

Lisävarusteisiin kuuluu Trail Cargo -tavarankuljetusjärjestelmä, joka tarjoaa lisätilaa ja auttaa matkatavaroiden järjestämisessä ja kiinnittämisessä.

Kaksi usb-liitäntää edessä ja kaksi takamatkustajille liittävät elektroniset laitteet auton mediakeskukseen.

Mediakeskusvaihtoehtoja on kolme: UconnectTM 5, 7 ja 8.4 NAV, joko viiden-, seitsemän- tai 8,4 -tuuman kosketusnäytöillä sekä Apple Carplay ja Android Auto -ominaisuuksilla.

Wranglerin turvallisuudesta pitävät huolta niin aktiiviset kuin passiiviset turvavarusteet kuten kuolleen kulman tunnistin, kaistavahti, pysäköintitutkat sekä edessä että takana sekä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here