Järkevä tapa hankkia rahoitusta enduron MM-osakilpailumatkaa varten

Niko Aitta Päijänneajossa.

23.3.2018 19.20

Kaksi enduromoottoripyöräilijää ovat keksineet järkevän tavan hankkia rahoitusta MM-osakilpailumatkaa varten.

Turun Moottorikerhon Niko Aitta ja Vantaan Moottorikerhon Jiri Leino järjestävät nimittäin enduron ajoleirin, jonka tuotolla rahoitetaan heidän matkaansa MM-osakilpailuihin Espanjaan ja Portugaliin.

Aitta, 26, ja Leino, 25, ovat kumpikin voittaneet kertaalleen enduron SM-pronssia. Viime viikonloppuna he kilpailivat MM-sarjan avanneessa Päijänneajossa, jossa ajettiin myös SM-sarjan toinen ja kolmas osakilpailu.

Turkulainen Leino sijoittui E1-luokassa lauantaina viidenneksi ja sunnuntaina neljänneksi. Raisiolainen Aitta ajoi samassa luokassa kuudenneksi ja 11:ksi.

MM-sarjassa KTM-kuljettaja Leino on talvisen ”Päitsin” jälkeen neljäntenä ja Honda-ajaja Aitta yhdeksäntenä. SM-luokissaan Leino on toisena (E2) ja Aitta kymmenentenä (E1).

Kaksi kisaviikonloppua Iberian niemimaalla

MM-kausi jatkuu kesäisissä merkeissä kahdella osakilpailulla Espanjassa 27.-29. huhtikuuta ja viikkoa myöhemmin kahdella osakilpailulla Portugalissa.

Kaverukset järjestävät kaikille harrastajille avoimen ajoleirin Raision moottorirata-alueella tiistaina 10. huhtikuuta kello 17-20. Aitta ja Leino toimivat leirillä valmentajina.

Tukileirille osallistuvalla pitää olla oma pyörä ja ajovarusteet sekä vähintään jonkinlainen tuntuma enduron tai motocrossin ajamiseen. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -ikäiset kuljettajat, tiedotteessa todetaan.

Ryhmäkoko pidetään noin 20 kuljettajassa. Tarvittaessa järjestetään toinen leiripäivä torstaina 12. huhtikuuta.

Osallistumismaksu on 60 euroa per kuljettaja.

Tukileiriin myydään ajopaikkoja myös yrityksille alkaen 95 euroa (+alv. 24 %) ajajalta. Lisäksi täysin yrityksille räätälöidyt ajopäivät ovat mahdollisia kesäkauden aikana.

Ilmoittautuminen torstaihin 5. huhtikuuta mennessä marko.vihria@gmail.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän