Hyundai lähtee mukaan drone-bisnekseen

Hyundai aloittaa yhteistyön bostonilaisen startupin kanssa kehittääkseen miehittämättömille lennokeille (droneille) uusia kaupallisia käyttökohteita ja -sovelluksia.

Yhteishankkeella tavoitellaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joissa hyödynnetään Top Flightin lennokkien patentoitua hybridivoimalinjaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Uuden liiketoiminnan kohteita ovat esimerkiksi rahdin kuljettaminen, tarkastustehtävät sekä teollisuusalueiden valvonta.

Top Flightin hybriditeknologia on oleellista kehitettäessä optimoituja ratkaisuja miehittämättömien lennokkien kaupalliseen käyttöön, sillä se mahdollistaa totuttua pidemmät lentoajat ja suuremmat hyötykuormat.

Top Flightin kehittämällä Micro Generator Hybrid Power System -tekniikalla lennokit eli dronet voivat lentää yhtäjaksoisesti jopa kahden tunnin ajan kuljettaen neljän kilogramman kuormaa.

Yhdysvaltalaisyritys tarjoaa lennokkitoimintaan myös useita skaalattavia lisäpalveluja, kuten 3D-teknologiaa hyödyntävää tuotekehitystyökalua sekä usean lennokin yhtäaikaisen operoinnin mahdollistavaa hallintatyökalua.

Nyt aloitetun yhteistyön lisäksi Hyundai pyrkii laajentamaan aiemmin käynnistyneitä hankkeitaan lennokkitoimintaan liittyvien tuotteiden ja tekniikoiden kehittämisessä. Hyundain kiinnostuksen kohteena ovat muun muassa kartoitus- ja mittauspalvelut.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!