Humalassa ollut naiskuljettaja sekosi polkimista

Poliisin partio sai torstai-iltana kello 23.22 tehtävän Hämeenlinnan Wartianmäentielle. Ilmoituksen mukaan Prisman ulko-oven edessä olevaan metalliseen tolppaan oli törmätty henkilöautolla.

Partiolle selvisi tapahtumapaikalla, että nuori mies oli antanut nuoren naisen kokeilla henkilöautoa tyhjällä pysäköintialueella.

Naisella oli ilmeisesti mennyt auton polkimet sekaisin ja hän oli törmännyt metalliseen tolppaan. Auto vaurioitui törmäyksessä etuosasta ja molemmat turvatyynyt laukesivat.

Kuljettajana toiminut nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,71 mg/l tuloksen. Poliisi käytti hänet verikokeessa verenalkoholipitoisuuden varmistamiseksi. Kuljettajalla ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi epäilee hänen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Poliisi epäilee auton naiselle luovuttanutta nuorta miestä kulkuneuvon luovuttamista juopuneelle, koska ei varmistanut kuljettajan ajokuntoa ja ajokorttirikoksesta, koska hän ei varmistanut onko kuljettajalla ajo-oikeutta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here