Holtittomasti ajanut pakettiauto törmäili kymmeniin autoihin Kehä I:llä Helsingissä — poliisi pyytää kolhittujen autojen kuljettajia ottamaan yhteyttä

Poliisi epäilee noin 30-vuotiaan miehen ajaneen maanantaina 10.8.2020 ennen aamuseitsemää pakettiautolla huumausaineen vaikutuksen alaisena Kehä I:llä Helsingissä.

‒ Ajo oli täysin holtitonta. Pakettiauto törmäsi lukuisiin, jopa kymmeniin ajoneuvoihin. Muutama auto meni lunastuskuntoon. Osa muiden autojen kuljettajista on tavoitettu, mutta poliisi pyytää, että loputkin kuljettajat, joiden autoihin kyseinen pakettiauto törmäsi tai joilla on havaintoja tapahtuneesta, ottavat yhteyttä, sanoo rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitokselta.

Tiedot ja havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 029 541 7931.

Pakettiauto on merkiltään Volkswagen Caddy, väriltään tummansininen ja siinä on yrityksen teippaukset. Pakettiauto ajoi Kehä I:tä kohti itää.

Poliisin tiedossa on tällä hetkellä ensimmäiset silminnäkijähavainnot pakettiautosta Tuusulanväylän kohdalta. Pakettiauto pysähtyi lopulta Itäkeskuksessa Meripellontiellä. Poliisi otti kuljettajan kiinni.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja huumausainerikoksena, koska epäillyn hallusta ja pakettiautosta löytyi huumausaineita.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!