Henkilöauton kuljettaja loukkaantui vakavasti ohituskolarissa

Tänään päivällä noin kello 12.20 aikaan Mikkelin Pieksämäentiellä tapahtui liikenneonnettomuus, jossa osallisina oli raskas ajoneuvoyhdistelmä sekä kaksi henkilöautoa. Piesämäentie on ollut poikki onnettomuuden tapahtumahetkestä lähtien ja raivaustyöt jatkuvat edelleen.

Onnettomuus tapahtui, kun Pieksämäen suunnasta Mikkeliin päin menossa ollut pieksämäkeläinen mies oli lähtenyt ohittamaan edellä kulkevaa rekkaa. Ilmeisesti lumisateen ja rekan nostattaman lumituprakan vuoksi kuljettaja ei ollut havainnut ajoissa vastaantulevaa rekkaa ja ajoneuvot olivat törmänneet toisiinsa. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti, rekan kuljettajalle ei tullut vammoja.

Onnettomuuden seurauksena rekka kaatui poikittain Pieksämäentielle ja tukki liikenteen tien molemmilta kaistoilta. Tämän rekan perässä Mikkelin suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja joutui väistämään yllättäen edellään tapahtunutta onnettomuutta ja väistön seurauksena henkilöauto ajautui päin puuta. Tämän henkilöauton kuljettaja loukkaantui lievästi.

Poliisi epäilee rekkaa ohittamaan lähteneen henkilöauton kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Onnettomuuden raivaustyöt ovat tapahtumapaikalla edelleen kesken, eikä raivaustöhin osallistuvat osanneet hetki sitten vielä arvioida raivaustöiden kestoa. Tapahtumapaikan kiertotie on järjestetty Petäiköntien kautta ja paikalla on liikenteenohjaus.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän