Helsingin poliisi kaipaa havaintoja eilisestä kilvanajosta Lahden moottoritiellä

Kuva: CvB.

Poliisi tutkii torstaina 24. tammikuuta Lahdenväylällä tapahtuneeseen liikenneonnettomuuteen johtanutta kilpa-ajoa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Helsingin poliisilaitoksen poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän Viikintielle puoli kymmeneltä torstaiaamuna. Onnettomuuspaikalla oli Lahdenväylältä ulos suistunut henkilöauto, jonka kuljettaja oli edelleen autossa sisällä.

Kuski oli loukkaantunut, ja hänet kuljetettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan.

Silminnäkijän mukaan onnettomuusauton kuljettaja oli ennen tieltä suistumista ajanut Lahdenväylää pohjoiseen päin noin 130-140 kilometrin tuntivauhtia rinta rinnan toisen auton kanssa.

Poliisin tiedotteen mukaan silminnäkijä päätteli, että kuskit ajoivat kilpaa. Tieltä suistuneen auton kuljettaja oli ennen onnettomuutta väistänyt kuorma-autoa, minkä seurauksena auto oli ajautunut sivuluisuun ja sen jälkeen törmännyt kaiteeseen.

Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja toisesta kilpa-ajoon osallistuneesta autosta, joka on harmaa, uudenmallinen Mercedes-Benz Vito. Havaintoja kaivataan myös koko onnettomuuteen johtaneesta tapahtumaketjusta Lahdenväylällä.

Poliisi pyytää toimittamaan kaikki havainnot osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi tai virka-aikana soittamaan numeroon 029 547 5309.

1 KOMMENTTI

  1. Tamperetiellä eilen perjantaina myös pujotteli (arviolta n. 150 vauhtia) ja oli törmätä oikealta ohittamaan lähtiessään ilmeisesti rikkoutuneeseen rekkaan, joka mateli eteenpäin jamuut oli sitä vasemmalta ohittamassa.
    Oli vain valkoinen pikkubussi tämä vito.

    Vito kuskeilla näköjään rallitunnelmat ollut.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here