Helsingin Kaapelitehtaalla on viikonloppuna tarjolla kustomoituja ja itse rakennettuja ajoneuvoja

The Kustom Kulture Show esittelee jo kahdeksatta kertaa kustomoituja ja itse rakennettuja ajoneuvoja sekä alan taiteilijoita 14 eri maasta aina Japania, Australiaa ja USA:ta myöten.

Tapahtuma on kulttuuritapahtuma, jonka muodostavat näyttely, alan ”käsityömessut” ja iltabileet.

Kaksipäiväinen tapahtuma tuo esiin käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen, moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta.

Ensiesittelyssä on useita juuri valmistuneita autoja ja prätkiä. Paikalla on hot rod -taiteilijoita, moottoripyörien ja autojen rakentajia ja alan pienyrittäjiä. Päivien aikana on myös erilaisia työnäytöksiä, mm. nahkatöitä ja pinstripe-maalausta.

Vintage & Swap

Osana tapahtumaa järjestetään Vintage & Swap -myyntitapahtuma Puristamo- ja Valssaamo-halleissa. Siellä alan yritykset ja harrastajat myyvät persoonallisia ja nostalgisia tavaroita, mm. vintagevaatteita ja –koruja, leluja, soittimia sekä autoihin ja moottoripyöriin liittyviä osia.

Mukana on myös kierrätysmateriaaleja hyödyntäviä käsityöläisiä. Televisiosta tutut Vintagemiehet Tomppa & Mike ovat täyttäneet Weird Antiquesin osaston eksoottisilla harvinaisuuksilla. Sieltä voi löytää myös jammailevia muusikoita ja jopa Speden tutkimassa outoja aarteita!

Maailmanensi-ilta

Tapahtumassa on kustom kulttuuriin, ystävyyteen ja hot rod maailmaan liittyvän Squeezed Up -Road Movien maailmanensi-ilta lauantaina klo 16. Elokuvan on ohjannut saksalainen Dirk Behlau ja se on kuvattu USA:ssa.

Kymmenen päivää, 19 kaupunkia, kaksi hot rodia, viisi kaverusta ja kisat! Squeezed Up on road trippi läpi eteläisen Kalifornian, yhdistäen hot roddingin, polynesialaisen pop- ja tiki -kulttuurin, tatuoinnit ja kustom kulttuurin yhdeksi teokseksi.

Kustom Kulttuuri tekee hyvää!

Lauantaina kello 19 on päälavalla jokavuotinen suuri hyväntekeväisyyshuutokauppa, johon käsityöläiset ja taiteilijat ovat lahjoittaneet kustom kulttuuri -henkisiä teoksiaan yleisön huudettavaksi.

Avustuksen kohteena on tällä kertaa lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä terveyden eteen töitä tekevä järjestö Hope ry, joka pyrkii mahdollistamaan lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.

He jakavat vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä tarjoavat lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Sunnuntaina jaetaan parhaille palkintoja

Tapahtuman jury valitsee mm. Best Paint Award ja Craftmanship Award -palkintojen saajat. Erikoisimman laitteen rakentaja palkitaan Dare to be Different –palkinnolla.

Tunnettu auto- ja moottoripyörien rakentaja Dan Collins USA:sta valitsee myös oman suosikkinsa näyttelystä. Kansainvälisen ja huikean kovatasoisen Lowbrow Art Challence -taidekilpailun kohteena on tänä vuonna WC-istuimen kansi!

Tapahtuman aukioloajat:

La 8.2. klo 14-02 (klo 24 alk. K-18)
Su 9.2. klo 11-16
Vintage & Swap-tapahtuma: Avoinna La 14-20
Su 11-16

www.kustomkultureshow.com

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here