Heinäkuun alusta merkittävä muutos Turunväylän ja Kehä III:n risteyksessä

27.6.2018 13.50

Turunväylältä Kehä III:lle itään johtava ramppi (R5) on suljettu heinäkuun ajan. Ramppi suljetaan liikenteeltä sunnuntaina 1.7.2018 kello 24.00 ja avataan viimeistään maanantaina 30.7.2018 kello 24.00.

Rampin liikenne ohjataan työn ajaksi Muuralan liittymän kautta kulkevalle kiertoreitille. Kiertoreitistä aiheutuu viivytyksiä liikenteelle.

Erityisesti Turunväylän suunnasta Helsinki–Vantaan lentoasemalle autoilevien suositellaan varaamaan lisää aikaa matkantekoon.

Ramppi joudutaan sulkemaan, koska sen rakennetta parannetaan massanvaihdolla ja sen päällyste korjataan. 

Korjaustyö on välttämätön rampin liikenneturvallisuuden takaamiseksi. Työ on ajoitettu heinäkuulle, jolloin liikennettä on vähemmän ja rampin sulkemisesta aiheutuva haitta jää pienemmäksi.

Autoilijoita suositellaan mahdollisuuksien mukaan hakeutumaan jo kauempaa vaihtoehtoisille reiteille ja välttämään Kehä III Muuralan liittymää ruuhka-aikoina.

Rampin kaikki liikenne ohjataan työn ajaksi Muuralan liittymän kautta kulkevalle kiertoreitille.

Muuralan liittymän alueella nopeusrajoitus on 50 km/h. Vaihtoehtoinen kiertoreitti Turunväylän suunnasta kulkee Histan liittymästä Nupurintien (maantie 110) ja Bembölen liittymän kautta Kehä III:lle itään. 

Nupurintien rajoitus (maantie 110) on 50 km/h ja 60 km/h. 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here