Hämeenlinnassa kaksi suojatieonnettomuutta vuorokauden aikana — molemmilla sama syy!

Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Paasikiventien ja VT 3 :n risteyksessä 29.10.2023 aamulla.

Kuljettaja oli kääntynyt Paasikiventieltä oikealle ja törmännyt suojatietä ylittäneeseen naiseen ja koiraan. Jalankulkija sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Koira sai myös vammoja onnettomuudessa.

Alustavan tietojen mukaan kuljettaja oli häikäistynyt auringonpaisteesta ja jalankulkija sekä koira oli jäänyt katveeseen. Törmäysnopeus oli alhainen.

Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Hattelmalantien ja Jaakonkadun risteyksessä 29.10.2023 iltapäivällä.

Kuljettaja oli kääntynyt henkilöautolla Hattelmalantieltä kohti Hattelmalan harjua. Jaakonkadun jälkeen suojatiellä kuljettaja törmäsi suojatietä ylittäneeseen naiseen. Nainen sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Törmäysnopeus oli tässäkin tapauksessa alhainen.

Tässäkin tapauksessa alustavien tietojen mukaan aurinko oli häikäissyt kuljettajan näkyvyyden ja paistanut suoraan silmiin. Tästä syystä kuljettaja ei ollut havainnut tietä ylittävää henkilöä.

/ TILAA TÄSTÄ ILMAINEN UUTISKIRJE /

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän