Ford mukaan e-urheiluun

Ford hyödyntää oikean elämän moottoriurheiluperinteitään ja perustaa virtuaalisen kilpa-ajamisen korkeimmalle tasolle historiansa ensimmäiset e-urheilujoukkueet.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa istuvat päivittäin virtuaalisen Fordin ratin taakse ja nauttivat kilpailemisesta ystäviään vastaan ja osana verkkoyhteisöjä. Nyt yhtiö etsii parhaita pelikilpakuskeja muodostaakseen historiansa ensimmäiset e-urheilujoukkueet.

Ford käynnistää kansallisten Fordzilla-joukkueiden rekrytoinnin Gamescomissa, joka on Euroopan johtava digitaalisten pelien messutapahtuma.

Fordzilla-joukkueet perustetaan Ranskaan, Saksaan, Italiaan, Espanjaan ja Isoon-Britanniaan. Lisäksi kunkin kansallisen joukkueen tähtipelaajista muodostetaan Euroopan joukkue.

Pelimaailma voi auttaa hahmottamaan tulevaisuuden liikkumistapoja

Fordia kiehtovat yhä enemmän synergiat pelimaailman ja liikkumisen välillä, ja se miten ne voivat auttaa hahmottamaan tapoja, joilla me liikumme tulevaisuudessa – työmatkalla julkisessa liikenteessä, matkustajina autonomisissa ajoneuvoissa tai yksinkertaisesti nauttien auton suorituskyvystä.

– Oikean ja virtuaalisen mailman ero hämärtyy. Pelaaminen on nyt osa valtavirtakulttuuria. Parhaimmat pelaajat haastavat ammattikilpakuskit oikeassa elämässä, ja monet päivittäisistä toiminnoistamme on “pelillistetty”, alkaen fitness-sovelluksista kanta-asiakasohjelmien pisteiden keräämiseen, toteaa Amko Leenarts, Director, Design, Ford of Europe.

Fordin e-urheilujoukkue kilpailee Forza Motorsport 7 -pelissä

Fordista tuli vuonna 2017 ensimmäinen autonvalmistaja, jolla oli osasto Gamescomissa. Tapahtumassa on yli 1 000 näytteilleasettajaa ja satoja tuhansia kävijöitä vuosittain.

Fordzilla kilpailee muun muassa palkintoja voittaneessa Forza Motorsport 7 –pelissä, jonka on kehittänyt Microsoft Game Studiosin Turn 10 Studios.

Forza on tämän konsolisukupolven myydyin kilpailutoimilupa ja sillä on yksi maailman suurimmista kilpailijayhteisöistä.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa pelaavat Forzan pelejä joka kuukausi. Pelaajista noin miljoona valitsee Fordin ajoneuvon.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here