Fiat tehnyt ”puettavan” konseptiauton

Red Dot -muotoilupalkinnolla ”Design Concept” -luokassa palkittu Fiat Centoventi -konseptiauto vastaa tulevaisuuden sähköiseen kaupunkiliikenteeseen uudella tavalla.

Fiat Centoventin suunnittelumenetelmä perustuu ”vähemmän on enemmän” -konseptiin, joka on kuin tyhjä kangas, joka voidaan maalata asiakkaan tarpeiden mukaan milloin tahansa ja lähes missä tahansa, sillä se hyödyntää sähköautojen rakenteen mahdollistamaa modulaarisuutta maksimaalisella tavalla.

Katso tästä muita konseptiautoja.

Centoventin perusrakenne on täysin muokattavissa lähes kaikissa yksityiskohdissa.

Vaihdettavat sisätilojen elementit voidaan asentaa ”plug and play” -tyylillä esimerkiksi mittaristosta säilytyslokeroihin ja istuimiin asiakkaan itsensä toimesta.

Korin uloimmat pinnat ovat käärittäviä, puskureita voidaan mukauttaa ja erilaisia ​​kattovaihtoehtoja on saatavana valmiina.

Näin auto voidaan ”pukea” kustannustehokkaasti eri tavoilla heijastamaan muuttuvaa vuodenaikaa tai sopimaan asiakkaiden erilaisiin persoonallisuuksiin.

Lisäksi Fiat Concept Centoventin mallivaihtoehdot ovat täysin modulaariset.

Akku- ja alustarakenteen ansiosta auton toimintamatkaa voidaan vaihtaa erityistarpeiden mukaan 100–500 kilometrin välillä.

Siksi Fiat Centoventi soveltuu sekä arkiajoon että pidemmille lomamatkoille.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here