Ensimmäiset uudet Audi Q3 -mallit nyt tilattavissa

Kuva: Audi.

Uuden Audi Q3:n myynti on alkanut Suomessa 35 TFSI S tronic Launch Edition -mallistolla. Muiden malliversioiden myynti alkaa myöhemmin talven aikana.

Nyt julkaistut hinnastot sisältävät uuden Audi Q3 Launch Edition 35 TFSI 110 kW S tronic -versiot. Audi Q3 on tilattavissa Business, Business Advanced tai Business S line -varustelutasolla.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Audi Q3 -mallin Business-varustelutaso sisältää mm. led-ajo- ja takavalot, automaatti-ilmastoinnin, vakionopeudensäätimen, Audi drive select -järjestelmän, akustisen pysäköintijärjestelmän taakse, takaluukun sähkötoimisen avaus- ja sulkutoiminnon, MMI radio plus -järjestelmän 8,8 tuuman kosketusnäytöllä, aktiivisen kaistallapysymisvahdin, kaistanvaihtoavustimen ja Audi connect safety & service -järjestelmän sekä nahalla päällystetyn 3-puolaisen urheilullisen monitoimiohjauspyörän.

Business Advanced -varustelutaso tuo lisäksi mukanaan muun muassa 18 tuuman alumiinivanteet, titaanimustan jäähdyttimen säleikön, kontrastinväriset pyöränkaaret (sekä helmat että puskurit), urheiluistuimet ja etuovien kynnyslistat alumiinia.

Business S line -varustelutason mukana tulee puolestaan lisää design-elementtejä kuten ilmanottoaukkojen platinanharmaat somistelistat ja S line etu- ja takapuskurit sekä urheilualustan (ei vaikutusta maavaraan).

Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi metalli- ja erikoisvärejä, adaptiivinen vakionopeudensäädin, Audi smartphone interface -liitäntä, kaksi isompaa virtuaalimittaristoa (10,25” tai 12,3”), MMI Navigointi Plus -järjestelmä, Matrix led -ajovalot dynaamisilla vilkuilla, sähköisesti säädettävä iskunvaimennus, Bang & Olufsen Premium 3D Sound System, panoraama-lasikatto, seisontalämmitys ja -tuuletus sekä vetokoukku.

Design-elementtejä voi lisätä S line tai Audi design selection -sisätilapaketeilla sekä Musta optiikka -paketilla.

Lue myös tämä: Tällainen uusi Audi Q3 tulee Suomeen loppuvuodesta

Saatavilla on myös kolme kattavaa lisävarustepakettia.

Q3 Assist, joka sisältää adaptiivisen vakionopeussäätimen, peruutuskameran, akustisen ja optisen pysäköintijärjestelmän eteen ja taakse sekä paikallaanpitoavustimen.

Comfort-varustepaketti sisältää seisontalämmityksen- ja tuuletuksen, vetokoukun ja automaattisesti himmentyvän taustapeilin.

Kommunikaatiopaketti sisältää puolestaan Audi smartphone interface -liitännän, navigointivalmiuden MMI Navigointi plus -järjestelmälle ja virtuaalimittariston sekä Audi Sound Systemin.

Uusi Audi Q3 saapuu koeajettavaksi Suomen Audi-jälleenmyyjille tammikuussa.

Audi Q3 35 TFSI 110 kW S tronic Launch Edition -mallin hinnat alkavat Business-varustelutasolla 43 902 eurosta.

Audi Q3 35 TFSI S tronic Launch Edition -mallien hinnasto ja lisävarustehinnasto.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here