Ensimmäiset Opelin kaasu-Astrat Suomessa

19.1.2018 08.25

Opelin kaasuautomallisto laajenee Astra CNG -mallilla. Astran kaasuautomalliston hinnat alkavat 23 408 eurosta ja ensimmäiset autot saapuvat jälleenmyyntiliikkeisiin lähipäivinä. 

Sekä viisiovisena versiona että Sports Tourer -farmarimallina saatavan kaasu-Astran houkuttelevuutta lisää vuoden vaihteessa käynnistynyt romutuspalkkio, joka tarjoaa kaasuauton hankintaan tukea 2500 euroa.

Astran kaasuversiossa on 110-hevosvoimainen, 1.4 Turbo Ecotec Stop/Start -moottori. Nelisylinterinen moottori on optimoitu maakaasulle, biokaasulle ja näiden sekoituksille.

Kaasu-Astran yhdistetty kaasun kulutus (NEDC) on 4,1-4,3 kg/100 km ja CO2-päästöt 113-116 g/km. Kooltaan kahden yhteensä 19 kg:n (117,5 l) komposiittisäiliön lisäksi autossa on 13,7 litran bensatankki, jonka ansiosta matka voi jatkua kaasun loppumisenkin jälkeen.

Astran kaasuversion varustetasovaihtoehdot ovat muustakin mallistosta tutut Enjoy ja Innovation. Autossa on vakiona muun muassa henkilökohtainen avustaja OnStar ja lisävarusteena valittavissa esimerkiksi IntelliLux LED Matrix -ajovalot ja AGR-terveysistuimet.

Lisäksi Astraan saa lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten liikennemerkkien tunnistuksen, kaistavahdin sekä etutörmäyksen hälytysjärjestelmän automaattisella hätäjarrutuksella.

Opelin kaasuautovalikoimaan kuuluu Astran lisäksi Opel Zafira ja Opel

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here