Emil Lindholmin autokunnan vauhti kateissa GT Masters -sarjassa

21.5.2017 21.45

Attempto Racingin Lamborghini-kuljettaja Emil Lindholm, ja hänen ajajaparinsa Saksan Jonathan Judek eivät menestyneet Saksan ADAC GT Masters -ratasarjan toisena kilpailuviikonloppuna Saksan Lausitzringillä.

Viikonlopun molemmissa kilpailulähdöissä suomalais-saksalainen autokunta jäi kauaksi pistesijoista. Lauantaina ajetussa viikonlopun ensimmäisessä kilpailussa kaksikko päätyi sijalle 23 ja sunnuntaina sijalle 21.

Lindholm myönsi, että autokunnan vauhti oli aika-ajosta lähtien kateissa.

– Viime vuonna samalla radalla olimme kilpailukykyisiä, mutta emme enää tänä vuonna. Jonathan jäi ensimmäisessä aika-ajossa kaksi sekuntia kärjelle ja se oli samalla myös ero ensimmäisen ja viimeisen välillä. Viimeisestä ruudusta nousimme kilpailun aikana jonkin sijan.

Viikonlopun toiseen kilpailulähtöön kaksikko joutui toistamiseen starttaamaan viimeisestä ruudusta, kun Lindholm osui aika-ajokierroksellaan betonimuuriin.

– Radan yhdessä mutkassa betoni on todella lähellä rataa ja siinä sitten auton perä karkasi alta ja osuin muuriin. Auton takaripustus hajosi, joten aika-ajo päättyi osaltamme siihen.

Itse kilpailussa Attempto -tiimin Lamborghinin vauhti oli edelleen kateissa.

– Nousimme lähdössä 3-4 sijaa, mutta nousumme tyrehtyi siihen. Emme päässeet oikein mihinkään. Auto ei tuntunut hirvittävän huonolta, mutta muut menivät vain lujempaa, Lindholm tunnusti kilpailun jälkeen.

ADAC GT Masters -ratasarja jatkuu kolmen viikon kuluttua Itävallan Red Bull Ringillä. Lindholmin piti jättää kyseinen osakilpailu ralli SM-sarjan Kouvolan osakilpailun päällekkäisyyden takia väliin, mutta Lindholmin GT Masters -sarjan pääsponsori ADAC haluaa suomalaiskuljettajan ajavan Itävallassa.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!