Elokuussa rallicross-väki tekee paluun 80-luvulle!

26.5.2018 11.53 

 
Rallicrossin SM-sarja saa tänä vuonna komean päätöksen Kouvolan Tykkimäen radalla, kun elokuun 25.-26. päivä areenalla toisistaan mittaa ottavat sekä SM-sarjan että Pohjoismaisen RallyX Nordic -sarjan huippukuljettajat.

Suomessa on pitkät perinteet rallicrossin kansainvälisille kisoille, joskin viimeksi sellainen on järjestetty neljä vuotta sitten juurikin Kouvolassa. Nyt tuo tauko päättyy Rallycross Festival Kouvola -tapahtuman myötä.

Yhteistyö RallyX Nordic -sarjan ja Kouvolan kaupungin kanssa ovat sujuvoittaneet kilpailun järjestelyjä ja tapahtumasta on tulossa laadukas koko perheen viihdeviikonloppu.

Paluu 80-luvun kulta-aikoihin

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa lauantaina jo kunnon tohinalla, sillä radalla nähdään niin Autokrossi-, SRC- kuin Crosskart-luokatkin.

Sunnuntai taas on täynnä lajin kruununjalokiviä, supertehokkaita SuperCareja. Lisäksi sunnuntaina nähdään rallicrossin nuoria tähtiä vilisevä RX Academy sekä Supercar Lites -luokka.

– Sunnuntai on todellinen superpäivä, ja silloin Kouvolaan kannattaa tulla vaikka merten takaa. Meillä on viivalla jopa 30 SuperCaria ja Euroopan kovimmat kuskit eli nyt palataan niihin 80-luvun lajin kulta-aikoihin ja odotamme, että fiilis on sama kuin Ahvenistolla aikoinaan, kun katsomoonkaan ei meinannut mahtua, toteaa kehityspäällikkö Sami Heiskanen autourheilun lajiliitto AKK:sta.

Jo kovaksi tiedetty suomalaiskuljettajien kaarti saa vastaansa Ruotsin ja Norjan huippukuljettajat.

Rallycross Festival Kouvola järjestetään Kouvolan Tykkimäen radalla 25.-26. elokuuta.

www.rallicross.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän