BYD esittelee täysin uuden sähköauton ja uuden alabrändin Münchenin autonäyttelyssä

Ladattavien ajoneuvojen valmistaja, BYD, esittelee täysin uuden sähköauton Münchenin kansainvälisessä autonäyttelyssä (IAA), kun se tuo SEAL U:n saamaan ensi-iltansa Euroopassa. Merkki esittelee näyttelyssä myös luksusalabrändinsä DENZA:n ensimmäistä kertaa eurooppalaiselle yleisölle.

BYD tuli Euroopan henkilöautomarkkinoille alle vuosi sitten ja esitteli jo Pariisin autonäyttelyssä 2022 kolme mallia: HAN (E-segmentin sedan), TANG (E-segmentin SUV) ja ATTO3 (C-segmentin SUV).

BYD Seal U. Kuva: BYD.

Nyt Münchenin näyttelyssä ovat esillä myös ketterä DOLPHIN (C-segmentin viistoperä), joka saapuu markkinoille loppukesällä 2023, SEAL (urheilullinen D-segmentin sedan), joka saapuu myöhemmin syksyllä, sekä nyt Euroopan ensi-iltansa saava tilavan tyylikäs SEAL U (D-segmentin SUV), joka tulee markkinoille loppuvuodesta.

SEAL U:n ensi-ilta Euroopassa

SEAL-mallisto täydentyy monipuolisen ja tilavan tyylikkäällä SEAL U -mallilla (U tulee sanasta ”Utility”).

SEAL U on BYD:n uusi täyssähköinen D-segmentin katumaasturi, joka tarjoaa monipuolista käytännöllisyyttä sekä kattavan modernin vakiovarustelun. BYD SEAL U:ssa yhdistyvät tyylikäs estetiikka ja älykäs teknologia sekä korkeatasoinen turvallisuus ja mukavuus.

Kuten SEAL-sedan, myös BYD SEAL U käyttää BYD:n omaksumaa valtameren inspiroimaa muotoilukieltä kiinnittäen huomiota eri yksityiskohtiin sen jokaisessa kosketuspisteessä. BYD SEAL U on suunniteltu viidelle henkilölle ja se omaa myös tilavan tavaratilan.

BYD Seal U. Kuva: BYD.

BYD SEAL U:sta tulee tarjolle kaksi varustetasoa. Comfort-versiossa on 71,8 kWh BYD:n Blade -akku, jonka toimintamatka on 420 km (WLTP). Vastaavasti Design-versiossa on 87 kWh Blade -akku, ja se tarjoaa vakuuttavan 500 km (WLTP) toimintamatkan sähköllä. Uusi SEAL U tulee Euroopan markkinoille tämän vuoden lopulla.

Esittelyssä DENZA D9

BYD tarjoaa Münchenin kansainvälisessä autonäyttelyssä myös toisen Euroopan ensi-illan uuden huippuluokan alabrändinsä, DENZA:n muodossa.

Eksklusiivinen DENZA on BYD:n ja Mercedes-Benzin yhteisyritys, jonka näyttelyssä nyt esillä oleva DENZA D9 -malli omaa ainutlaatuisesti viimeistellyt sisätilat 7-paikkaisella 2+2+3 -istuinkonfiguraatiolla.

DENZA D9 on ns. ”teaser” -malli, jonka kautta eurooppalaiset asiakkaat voivat tutustua DENZA:n eksklusiiviseen brändiin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

 

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän