Autovaras vei käynnissä olleen auton — törmäsi pakomatkansa päätteeksi poliisiautoon

Kemissä Keskuspuistokadulta tuli ilmoitus jonka mukaan ilmoittajalla lainassa ollut Audi- merkkinen henkilöauto oli anastettu hänen ollessa syömässä 29.2.20202 aamuyöllä.

Ilmoittaja oli jättänyt auton käyntiin ja avaimet oli hänellä hallussa.

Poliisi sai havainnon anastetusta autosta ja kuljettaja ei totellut pysäytysmerkkiä vaan lähti ajamaan karkuun. Seurantatilanne kesti noin 5 minuuttia, kunnes pakenija törmäsi toiseen poliisiautoon ja ajautui ojaan.

Pakenevan ajoneuvon kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin ensihoidon toimesta Länsi-Pohjan keskussairaalaan. Matkustajan ollut toinen henkilö kuljetettiin kiinniotettuna Kemin poliisivankilaan.

Poliisimiehet olivat törmäyksen sattuessa ulkona autosta laittamassa piikkimattoa pakenevalle ajoneuvolle, eivätkä he loukkaantuneet kolarissa.

Poliisin arvion pohjalta molemmat autot ovat lunastuskuntoisia.

Tapahtumahetkellä oli pakkasta 18 astetta.

Mikäli joillakin on tapahtumaan liittyviä havaintoja, pyydetään ne ilmoittamaan numeron 029 546 6156 tai sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi .

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE // 

2 KOMMENTIT

  1. Ihan oikein, mikä näitä ihmisiä vaivaa kun jättävät autot käymään?!?! ovatkohan koskaan kuulleet ilmastonmuutoksesta… tai sitten ovat Trumpin kannattajia.

  2. Ihan oikein, mikä näitä ihmisiä vaivaa kun jättävät autot käymään?!?! ovatkohan koskaan kuulleet ilmastonmuutoksesta… tai sitten ovat Trumpin kannattajia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!