Autotoday 10 vuotta sitten: ”Räikkönen on rikkonut sopimusta ryyppäämällä”

Kymmenen vuotta sitten oli runsaasti huhuja liikkeellä Kimi Räikkösen uran jatkosta.

Räikkönen on rikkonut sopimusta ryyppäämällä

Espanjalaislehti Marca pahentaa yhä Räikkösen ympärillä pyörivää huhumyllyä, sillä lehti väittää Ferrarin syyttävän suomalaiskuljettajaa sopimusrikkomuksesta. Näin ollen italialaistallin ei tarvitsisi maksaa Räikköselle ensi kauden palkkaa.

Italialais- ja espanjalaismediassa pidetään jo varmana tietona, että Fernando Alonso siirtyy ensi kaudella Räikkösen tilalle. Räikkösellä on kuitenkin sopimus myös ensi kaudesta.

Katso tästä muut Autotoday 10 vuotta sitten -jutut.

Marcan mukaan Ferrari ja Alonson mukana tuleva Santander-pankki eivät ole kuitenkaan halukkaita ostamaan Räikköstä ulos tallista. Mikäli Räikkösen lakimiehet vaativat suomalaiselle täyttä 28 miljoonan palkkaa myös ensi vuodesta, Ferrari voi vedota Räikkösen sopimukseen, jossa on useita ehtoja.

Espanjalaislehti väittää Räikkösen rikkoneen sopimustaan mm. juomisellaan, huonolla käytöksellään sponsoreita kohtaan sekä poissaoloillaan sopimuksen määräämistä tilaisuuksista.

Ferrari haluaa kuitenkin löytää asiaan kompromissiratkaisun. Yhtenä vaihtoehtona Marca tarjoaa sitä, että Räikkönen ajaisi ensi vuonna rallia Fiatilla.

Juttu oli Autotodayssa 17.7.2009

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!