Autotoday 10 vuotta sitten: ”Kattava läpileikkaus suomalaiseen moottoriurheiluun”

Kymmenen vuotta sitten järjestettiin Helsingissä moottoriurheilunäyttely nimeltään VM Motorsport Show.

Katso tästä muut Autotoday 10 vuotta sitten -jutut.

Kattava läpileikkaus suomalaiseen moottoriurheiluun

Kotimainen moottoriurheilukausi käynnistyy ensi viikonloppuna näyttävästi, kun Helsingin Jäähallin ovet avataan lauantaina ja sunnuntaina VM Motorsport Show´n yleisölle. Kyseessä on laajin suomalainen moottoriurheilunäyttely vuosikymmeniin.

Autoille, moottoripyörille ja veneille on perinteisesti ollut omia, vuosittaisia näyttelyjään, mutta VM Motorsport Show tuo nyt kaikki maassamme harjoitettavat moottoriurheilulajit saman tapahtuman puitteisiin.

– Asetimme tavoitteeksi tuoda yleisön eteen kattavan läpileikkauksen kaikesta mikä liittyy suomalaiseen moottoriurheiluun. Siinä onnistuttiin. Myös kotimaiset lajiliitot AKK-Motorsport, Suomen Moottoriliitto ja Veneilyliitto lähtivät mukaan aktiivisella panoksella, toteaa näyttelyn puuhamies Risto Laine.

Hänen RLO Events -organisaationsa on myös Lahdessa jo paikkansa vakiinnuttaneen Classic Motorshow´n takana.

Helsingin näyttelytilojen kysyntä jopa yllätti järjestäjän, sillä kaikki osastot myytiin loppuun jo hyvissä ajoin syksyllä.

Viime ajat eivät yleisesti ottaen ole olleet helppoja näyttelyjen järjestämiselle, mutta meidän uusi tuotteemme on selvästi heti löytänyt paikkansa tapahtumakentässä, uskoo Risto Laine.

– Tulijoita olisi ollut enemmänkin ja se lupaa hyvää seuraaville vuosille.

VM Motorsport Show´ssa on esillä koko suomalaisen moottoriurheilun kirjo kilpakalustosta tapahtumajärjestäjiin, välinekauppiaisiin ja alan palvelujen tarjoajiin, unohtamatta tietenkään itse kilpailijoita.

Jäähallissa vierailee molempina päivinä edustava joukko kotimaan huippunimiä. He astuvat yleisön eteen lavalle Anette Latva-Piikkilän ja Timo Pulkkisen haastateltaviksi. Vieraiden joukossa ovat mm. Mika Kallio, Jari-Matti Latvala, Sami Seliö sekä Mika Salo.

Jäähalliin pystytettävällä lavalla tullaan viikonloppuna julkistamaan varsin merkittäviä uutisia, joten yleisön kannattaa seurata sen tapahtumia tarkkaan. Lava sijaitsee Jäähallin varsinaisella areenalla, mutta näyttelytiloina ovat käytössä myös yleisötasot sekä erillinen harjoitushalli.

VM Motorsport Show on auki lauantaina klo 10.00-18.00 ja sunnuntaina 10.00-17.00. Pääsylipun hinta on 20 euroa ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan aikuisen seurassa maksutta.

http://www.motorsportshow.fi/

Juttu oli Autotodayssa 11.1.2010.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here