Autotoday 10 vuotta sitten: Ari Vatanen suojelee autovanhuksia

Kymmenen vuotta sitten järjestettiin toisen kerran Classic Motorshow -tapahtuma. Tapahtuman suojelijana oli europarlamentaarikko ja entinen autourheilija Ari Vatanen. Vatasen kommentit kymmenen vuotta sitten osuivat harvinaisen hyvin oiken.

Ari Vatanen suojelee autovanhuksia

Europarlamentaarikko Ari Vatanen on Lahden Messukeskuksessa Vapun jälkeisenä viikonloppuna järjestettävän 2. Classic Motorshown suojelija.

– Ryhdyn Classic Motorshown suojelijaksi ilomielin. On erinomainen asia, että meille vakiintuu valtakunnallinen suurtapahtuma, jossa vaalitaan ajoneuvokulttuurin perinnettä, toteaa Ari Vatanen.

– Vanhojen ajoneuvojen entisöinti on historiantutkimusta ja kulttuurin säilyttämistä. Se on arvokasta työtä ilman yhteiskunnan tukea, Vatanen painottaa.

– Se auttaa myös suurta yleisöä ymmärtämään hämmästyttävää kehitystä liikenteen teknologiassa. Tieteen edistymisen myötä tämä uusiin haasteisiin vastaaminen tulee vain kiihtymään lähitulevaisuudessa. Tämä näyttely auttaa meitä näkemään, ettei auto ole ongelma, vaan osa ratkaisua.

Ari Vatanen tulee henkilökohtaisesti olemaan paikalla Classic Motorshowssa ja avaa tapahtuman lauantaina 2. toukokuuta klo 11.00. Messukeskuksen ovet avataan yleisölle jo tuntia tätä ennen.

Juttu oli Autotodayssa 20.4.2009.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here