Autonsiirtopalvelu nyt myös kuluttajille

Autojensiirtopalvelu Biila Go laajentuu kuluttajamarkkinoille. Nyt siirron tarvitsija voi tilata muutamalla klikkauksella autonsiirron mistä tahansa, mihin päin Suomea tahansa.

Biila Go -kuljettaja siirtää auton kunkin aikataulujen ja tarpeiden mukaan, eikä autoa tarvitse lähteä itse hakemaan.

Hinnan saa tietää heti

Biila Go:n avulla kuka tahansa voi tilata auton siirron.

Nouto- ja toimitusosoitteen täyttämisen jälkeen ohjelmisto laskee siirron hinnan reaaliajassa. Verkkomaksun jälkeen varaus siirtyy kuljettajalle, joka hoitaa auton siirron pihasta pihaan ja saa siitä palkkion.

Biila Go vastaa ihmisten tarpeeseen saada esimerkiksi toiselta paikkakunnalta ostettu auto kotiin toimitettuna. Palvelua ovat kaivanneet myös ihmiset, joilla on jokin este itse siirtää autoaan.

– Yksi viime aikainen asiakas tilasi Biila Go -autonsiirron pohjoisen mökkikunnasta Helsinkiin, koska hänellä oli rikkoontunut rengas ja auton täytyi jäädä odottamaan rengasliikkeeseen muutamaksi päiväksi. Asiakkaan ei tarvinnut palata Helsingistä asti pohjoiseen autoa hakemaan, Biila Go -kuluttajasovelluksen pääsuunnittelija Viljami Laurila kertoo.

Yli 100 000 siirrettyä autoa

Biila Go on Biila Solutions Oy:n tuottama valtakunnallinen autojensiirtopalvelu. Palvelu kokoaa yhteen siirron tarvitsijat ja Biila Go -kuljettajat, jotka suorittavat siirrot.

Autojen siirrot suoritetaan ajamalla. Biila Go -kuljettajat ovat siirtotehtäviin koulutettuja ajamisen ammattilaisia.

Biila Solutions Oy on suomalainen, vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö. Biila Go on tuottanut autojensiirtopalvelua sadoille autoalan yrityksille sekä siirtänyt yli 100 000 autoa Suomessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!