Auto pakeni poliisia Nokialta Tampereen Härmälään — nopeus enimmillään yli 200 km/h

Poliisilla oli 29.3.2022 pakenevan ajoneuvon seurantatilanne, joka sai alkunsa valtatie 12:lta Nokian Sarkolasta noin kello 8.30 ja päättyi Tampereen Härmälään noin kello 8.40.

Pakenevan auton kuljettaja käytti tilanteen aikana kovimmillaan yli 200 kilometrin tuntinopeutta ja aiheutti poliisin tiedotteen mukaan ajollaan lukuisia vaaratilanteita muille tiellä liikkujille.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisi mittasi Sastamalan suunnasta Nokian suuntaan tulevalle henkilöautolle huomattavan ylinopeuden, eikä auton kuljettaja pysähtynyt poliisin antamaan pysäytysmerkkiin.

Katso tästä muita juttuja takaa-ajoista.

Poliisi lähti seuraamaan pakenevaa autoa ja tavoitti sen, mutta auton kuljettaja ei edelleenkään noudattanut poliisin antamia pysäytysmerkkiä. Seurantatilanne jatkui valtatie 12:lta Tampereen läntiselle kehätielle ja päättyi Tampereella Härmälään, sen jälkeen, kun kuljettaja oli ajanut autollaan poliisin piikkimattoon.

Poliisi otti tapauksen jälkeen kaksi henkilöä kiinni. Heidän osuuttaan ajoon sekä muihin tapauksessa ilmi tulleisiin rikosepäilyihin selvitellään.

Poliisi epäilee asiaan liittyvän lisäksi yhden henkilön, joka ei ole vielä poliisin hallussa. Poliisi tutkii tapahtumia mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tapahtumiin liittyy mm. epäiltyjä omaisuusrikoksia autossa olleen omaisuuden vuoksi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here