A-katsastuksen neljällä asemalla voi nyt tarkastuttaa näkönsä

Valikoiduissa A-katsastuksen toimipisteissä pääsee tarkastuttamaan näkönsä Instrumentariumin optikolla sillä välin, kun auto on katsastettavana.

Instrumentariumin ja A-katsastuksen kiertue toteutetaan maaliskuun aikana neljässä kaupungissa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Lahdessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Kiertue on osa Instrumentariumin suurempaa ”Koko kansan näkö ajokuntoon” -kampanjaa, jonka avulla Instrumentarium haluaa herätellä ihmisiä ajattelemaan, miten suuri vaikutus näkemisellä on liikenneturvallisuuteen.

– Haluamme edistää suomalaista liikenneturvaa, ja mielestämme hyvä ajonäkö on oleellinen osa sitä. Toivomme, että mahdollisimman moni asiakkaistamme hyödyntää kiertueen tuoman mahdollisuuden ja tarkistuttaa näkönsä, kun se onnistuu nyt näin vaivattomasti. Valitettavan moni ei tule edes ajatelleeksi, miten paljon näkö vaikuttaa omaan ajamiseen ja reaktionopeuksiin, sanoo A-katsastuksen Suomen liiketoimintajohtaja Petri Haikola.

Kiertueen aikana Instrumentariumilla on katsastusasemalla oma promootiopiste, jossa optikko tekee suuntaa antavia näöntutkimuksia. Lisäksi pisteellä mitataan kontrastinäköä ja reaktioaikaa, jotka kuuluvat Instrumentariumin laajennettuun näöntutkimuspalveluun.

– Valitsimme laajennetun näöntutkimuksen puolelta juuri nämä kaksi testiä siksi, että ne liittyvät hyvin vahvasti ajonäkemiseen. Mikäli testin tulosten mukaan näkö vaatii enemmän tutkimuksia, ohjaamme asiakkaan myymälään tarkempaan näöntutkimukseen, selventää Instrumentariumin markkinointipäällikkö Eveliina Rantahalvari.

Maksuttomaan näöntutkimukseen voi tulla kuka tahansa ilman ajanvarausta eikä siihen osallistuminen vaadi katsastusaikaa.

Pääkaupunkiseudulta alkavaa kiertuetta on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa myös muualle Suomeen, mikäli palaute on positiivista.

Kiertueaikataulu

Helsinki – Aleksis Kivi 4.-5.3.
Espoo – Hannuksenpelto 7.-8.3.
Vantaa – Kaivoksela 11.-12.3.
Lahti – Hennala 14.-15.3.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän