Volvo XC40 Recharge -mallin ohjelmistopäivityksen avulla parempi latausnopeus ja pidempi toimintamatka

Volvo Cars julkaisee ensimmäisen automaattisen OTA-ohjelmistopäivityspaketin XC40 Recharge -täyssähköautolle, todetaan Volvon tiedotteessa.

Pian XC40 Recharge -auton kuljettajat Euroopassa voivat vastaanottaa langattomasti useita päivityksiä, jotka sisältävät uusia toimintoja, virhekorjauksia sekä vakautta parantavia ominaisuuksia auton tieto- ja viihdejärjestelmään sekä voimansiirtojärjestelmään.

Automaattisten päivitysten käyttöönotto tarkoittaa, että asiakkaiden ei enää tarvitse käydä huollossa saadakseen uusimman ohjelmiston ja päivitetyt ominaisuudet sähköiseen Volvoonsa.

Lisäksi se tarkoittaa, että uusi Volvo ei ole enää parhaimmillaan heti tehtaalta lähtiessään, vaan se tulee entistä paremmaksi ajan kuluessa, kun lisää päivityksiä julkaistaan.

Uusimman ohjelmistopäivityksen tarjoamia ominaisuuksia ovat Volvon tiedotteen mukaan esimerkiksi auton pääelektroniikkajärjestelmien uusi perusohjelmisto, parantunut latausnopeus sekä pidempi toimintamatka.

Myös auton tieto- ja viihdejärjestelmää pyörittävään Android Automotive -käyttöjärjestelmään tulee päivityksiä, minkä lisäksi voimansiirrosta korjataan turvallisuuteen liittyvä häiriö.

Ohjelmistopaketti sisältää Volvon tiedotteen mukaan päivityksiä myös eri varusteiden ominaisuuksiin, kuten bluetooth-liitettävyyteen, ilmastoinnin ajastimiin, auton digitaaliseen käyttöoppaaseen sekä 360 asteen kameraan.Päivitys on saatavilla automaattisesti, ja XC40 Recharge -auton kuljettajien tarvitsee vain hyväksyä sen lataus ja asennus.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!